Satranç Ustaları İkinci Kez İzmir Üniversitesi'nde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Satranç Ustaları İkinci Kez İzmir Üniversitesi'nde Buluştu

İzmir Üniversitesi ve Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliğinde ilk kez düzenlenen Liselerarası Takım Satranç Turnuvası'nın galibi Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi oldu.

31.03.2015 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Üniversitesi tarafından ikinci kez düzenlenen Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı Liselerarası Takım Satranç Turnuvası, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde satranca gönül veren öğrencileri ve eğitmenlerini buluşturdu. 42 liseden 196, 29 ortaokuldan 135, 49 ilkokuldan 344 öğrencinin buluştuğu turnuvanın takım birincisi Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi, ikincisi Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi ve üçüncüsü de Özel İzmir Amerikan Koleji oldu.

Organizasyon Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Turanlı'nın açılış konuşması ile başlayan turnuva iki gün sürdü. Turnuva sonunda öğrencilere madalya ve kupaları Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Turanlı, başhakem Birol Yüce, hakemler Akın Koç, Çetin Karaman, Fatih Kuzgun, Günday Akbaş, Meral Can, Rıfat Demir ve İzmir Özel Fatih Koleji Liseler Müdürü Ayşegül Sabuncu tarafından takdim edildi. Turnuvada takımlar haricinde masalarda başarı gösteren oyunculara da madalyaları verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Satranç Ustaları İkinci Kez İzmir Üniversitesi'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement