Seat Toledo 56 Bin 900 Liraya Satışa Sunuldu - Son Dakika
Ekonomi

Seat Toledo 56 Bin 900 Liraya Satışa Sunuldu

Seat Toledo 56 Bin 900 Liraya Satışa Sunuldu

Seat'ın, konfor ve lüks vurgusunu yaptığı otomobili Toledo TDI ve TSI motorlar ve 7 ileri DSG şanzıman seçenekleriyle satışa sunuldu.

22.09.2016 14:31

Seat'ın, konfor ve lüks vurgusunu yaptığı otomobili Toledo TDI ve TSI motorlar ve 7 ileri DSG şanzıman seçenekleriyle satışa sunuldu. Seat Toledo'yu, İstanbul Tekstilkent ve yeni açtığı Çanakkale tesisinde 56 bin 900 TL'den satışa sunan Avek Otomotiv, ayrıca bin 500 TL'ye varan takas indirimi sunuyor.

Bütün SEAT Toledo'lar için geçerli olan 'ABS', 'ESC', 'ASR', 'İkincil Çarpışma Freni', 'Yokuş Kalkış Destek Sistemi', 'Yorgunluk Tespit Sistemi'ni içeren ileri güvenlik paketi, sürücü ve yolcu ön-yan hava yastıkları ve perde hava yastıklarını kapsıyor.

Bu özelliklere, Full LED Farlar, Ön Park Sensörü, KESSY Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, 6,5" Dokunmatik Ekranlı Medya Sistemi, Arka Görüş Kamerası, Ön Bölge Asistanı ve FULL Link Teknolojisi de opsiyonel donanım olarak eklenebiliyor.

Çekici tasarım ve pratiklik özellikleriyle büyük ilgili gören Toledo 'da geleneksel bagaj kapağı yerini büyük, geniş açılan bir arka kapağa bırakıyor. 2.602 milimetrelik nispeten uzun dingil mesafesi ferah alan duygusu ve tüm yolcular için bol miktarda bacak mesafesi temin ediyor. Bu boyutlar, otomobili konforlu ve ferah kılarken aynı zamanda, her türlü ihtiyaca cevap veren bagaj olanağı da sunuyor; 550 litrelik bagaj kapağının açılış açısı ve düşük yükleme eşiği yüklemeyi kolaylaştırıyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Seat Toledo 56 Bin 900 Liraya Satışa Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement