Seçim Güvenliği" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Seçim Güvenliği" Toplantısı

Lice'de, 7 Haziranda yapılacak genel seçimler öncesi alınacak güvenlik tedbirleri ile ilgili toplantı yapıldı.

07.05.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lice'de, 7 Haziranda yapılacak genel seçimler öncesi alınacak güvenlik tedbirleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Lice Kaymakamlığı toplantı salonunda Lice Kaymakamı Osman Uğurlu başkanlığında, genel seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacı ile seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında karşılaşılabilecek problem ve tereddütlerin giderilmesi amacıyla "Seçim Güvenliği" adı altında toplantı yapıldı.

Toplantıdan sonra açıklama yapan Uğurlu, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde olumsuz herhangi bir olayın yaşanmaması adına ilgili kurumlarca her türlü tedbirin alındığını belirtti.

Uğurlu, "Vatandaşlarımızın huzur ve sükun ortamı içinde rahat bir şekilde oylarını kullanabilmeleri, seçimin bir barış ortamında huzur içerisinde geçmesi için gerekli tedbirleri planladık. Bugün de burada kolluk güçlerimiz ile birlikte bunların detaylarını görüştük" dedi.

Toplantıya, Lice Belediye Başkanı Rezan Zuğurlu, Lice İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, siyasi parti başkanları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Seçim Güvenliği' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement