Seçim TRT'den İzlenir - Son Dakika
Güncel

Seçim TRT'den İzlenir

En doğru, en güvenilir, en hızlı seçim sonuçları "TRT Seçim 2014 Özel" programında olacak.

26.03.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT, 30 Mart Pazar günü yapılacak seçim sonuçlarını "Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanlığı"nın hazırladığı "Seçim 2014 Özel" yayınıyla duyuracak.TRT 1, TRT Türk, TRT Haber'in ortak yayınlayacağı seçim sonuçları TRT Türk vasıtasıyla da 5 kıtada izlenebilecek. Saat 18.30'da başlayacak yayında, Yüksek Seçim Kurulu'nun yayın yasağını kaldırmasından itibaren sonuçlar yayınlanmaya başlayacak. İl il seçim sonuçları, seçime özel olarak hazırlanan özel yazılımlar, özel tasarım sonuç ve analiz grafikleriyle ekranlara yansıyacak.

Uzmanlar sandık sonuçlarını değerlendirecek

İl il ve ülke geneli seçim sonuçları aralarında İbrahim Uslu (ANAR), İhsan Aktaş (Genar), Hatem Ete (SETA), Gazeteci ve Radikal Gazetesi yazarı Avni Özgürel, Beril Dedeoğlu, Vedat Bilgin, Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu'dan oluşan onbeşe yakın konuk tarafından değerlendirilecek.

20'den fazla bağlantı noktası

Seçimleri yurt geneline yayılmış TRT'nin uzman ekipleri izleyerek 20'den fazla bağlantı noktasından seçimlerin nabzı tutulacak, tüm siyasi partilerin Genel Merkezleriyle canlı bağlantılar kurulacak. Seçim Koordinasyon Merkezlerine bağlanılarak seçimdeki gelişmeler de an be an verilecek ve uzman ekipler sıcak noktalardan yayınlar gerçekleştirecek.

İnternet üzerinden de sonuçlar alınabilecek

TRT ayrıca trtsecim.com adresi üzerinden tüm illerin ve ilçelerin istatistiki seçim sonuçlarını interaktif harita üzerinden yayınlayacak. İl ve ilçe sonuçları "paylaş" butonu ile sosyal medyada da paylaşılabilecek. Sitede tüm il ve ilçelerdeki adayların fotoğrafları da yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seçim TRT'den İzlenir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement