Seçmen Listeleri 9 Temmuz'da Askıdan İnecek - Son Dakika
Yerel

Seçmen Listeleri 9 Temmuz'da Askıdan İnecek

Seçmen Listeleri 9 Temmuz\'da Askıdan İnecek

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için 3 Temmuz'da askıya çıkartılan seçmen listeleri 9 Temmuzda askıdan indirilecek.

07.07.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için 3 Temmuz'da askıya çıkartılan seçmen listeleri 9 Temmuzda askıdan indirilecek.

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, seçmenlere hatırlatmada bulunarak şunları söyledi:

"10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkartılmıştır. Vatandaşlar listeden isimlerini kontrol etmeleri gerekir. Listede ismi olmayan ve misafir olarak seçim zamanına kadar konaklayacak olanlar 9 Temmuz'dan önce ilçe nüfus müdürlüklerine müracaat ederek adres beyanlarını vermeleri gerekir. 9 Temmuz'dan sonra müracaatlar kabul edilmeyecektir. Bulunduğu mahallede seçmen listesinde ismi olmayan seçmenler, bulundukları adresi beyan etmek için ilçe nüfus müdürlüğüne doğalgaz, su, elektrik gibi faturaları yanlarında götürerek adres beyanında bulunabilirler.Ayrıca misafir olarak gelenler ise misafir olarak kaldığı evden birinci derecede yakın akrabaları, 18 yaşından büyük olanlar ile birlikte Cezmi Kartay Caddesinde bulunan İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne yine ev sahibinin adına düzenlenmiş doğalgaz, elektrik gibi faturalar götürerek adres beyanında bulunabilirler." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seçmen Listeleri 9 Temmuz'da Askıdan İnecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement