Şehir Kimliği Ön Hazırlık Toplantısı Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Şehir Kimliği Ön Hazırlık Toplantısı Düzenlenecek

Kırşehir'de, "Şehir Kimliği Ön Hazırlık Toplantısı" düzenlenecek.

12.10.2014 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de, "Şehir Kimliği Ön Hazırlık Toplantısı" düzenlenecek.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Kırşehir Belediyesinin ev sahipliğinde organize edilecek Şehir Kimliği Ön Hazırlık Toplantısı'nın 15 Ekim Çarşamba günü saat 15.30'da Kültür Merkezi'nde yapılacağını belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirilecek toplantıya bakanlık çalışanları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamlarının iştirak edeceğini bildiren Bahçeci, şunları kaydetti:

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığının diğer illerde de yaptığı çalıştay, şehirlerin kimliğinin belirlenmesi açısından önem arz ediyor. Kırşehir'in geleceğinin hangi unsurlar üzerinde belirleneceğinin masaya yatırılacağı toplantıda, katılımcılar tarafından hazırlanan raporlar bakanlık yetkililerine teslim edilecek, tartışma ve değerlendirmeye açılacak. Kırşehir'in yeni vizyonunu belirlemek için yapılan toplantıya herkesi davet ediyorum. İstişareyle ilgili yapılan her işin sonucunun daha sağlıklı ve iyi kararlar olduğunu biliyoruz. Bütün projelerimizde ve adımlarımızda hem Kırşehirli vatandaşlarımızdan, hem de uzman kişilerden aldığımız fikirler doğrultusunda ortak karar veriyoruz." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehir Kimliği Ön Hazırlık Toplantısı Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement