Şehiriçinde Tatil Keyfi - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Şehiriçinde Tatil Keyfi

Şehiriçinde Tatil Keyfi

Mitte, şehrin merkezlerindeki kalabalık ve gürültüden yorulanların, ye, iç, öde, kalk, git zincirine ara vererek bir mekânı deneyimlemek isteyenlerin ve çalışmak, okumak üretmek için sessiz sakin bir yer arayanların uğrak mekânı olmaya incir ve turunç ağaçlarının gölgelediği bahçesi ile şimdiden aday.

18.09.2014 10:12  Güncelleme: 10:16
İlandır

‘KAHVALTININ MUTLULUKLA BİR İLGİSİ OLMALI’

Menüsünde şimdilik 7 çeşit kahvaltı seçeneği bulunan Mitte, kahvaltılıklarının lezzeti, tazeliği ve doğallığı ile kahvaltı ile mutluluk arasındaki ilgiyi iyice güçlendiriyor.

VINTAGE, TASARIM, KAHVALTI, KAHVE ‘ORTA’ DA BULUŞUYOR.

Mitte, aynı anda hem t-shirt’ten kanaviçe’ye birçok tasarım ürünü görebileceğiniz, hem özenle seçilmiş ‘vintage’ giysi ve aksesuarları deneyebileceğiniz, hem de evinize bir farklılık katmak ya da sevdiklerinize orijinal ve hikâyesi olan bir hediye seçebileceğiniz bir mekân olarak düşünüldü. Kişiye özel üretim, geri dönüşüm, doğaya ve el emeğine saygı ilkelerine sahip çıkan Mitte’de görücüye çıkan ürünlerin hepsi, çok yakında açılacak olan mitte.co sitesi üzerinden de satışa sunulacak.

Mitte’de dolanırken taze çekilen kahvenin kokusuna karşı koyamanlar, vakti varsa birbirinden lezzetli tatlılardan birinin yanında kahvesini yudumlayabilir. Vakti yoksa da, tek kökenli Specialty kahve çekirdeklerinden çektirip evinde de lezzetli kahveler içebilir.

HAYVANSEVER MITTE

Mitte, ‘Hasırcıbaşı’nın tüm kedili teyzeleri birleşin.’ sözünün nerden geldiği merak edip rotasını Hasırcıbaşı’na çevirenlerin, hayvanlarla ama özellikle de kedilerle iyi geçinenlerin, ‘Veganız diye kahvaltı etmeyecek miyiz yani?’ diye soranların gönüllerinde ve midelerinde taht kuruyor.

MITTE’DE SAĞLIKLI BESLENME

Mitte, Yoğurtçu Parkı’nda sporunu yapmış, Moda sahilinde yürüyüşe çıkmış, Hasırcıbaşı’na kadar pedal çeviren bisikletçilere sağlıklı atıştırmalıklar ve içecekler sunuyor.

YAZIN BAHÇE, KIŞIN KUZİNE

Mitte ziyaretçileri, yaz aylarında incir ve turunç ağaçlarının gölgesinde taze naneli ‘Mitte Limonata’ yudumlayarak serinlerken, kışın kuzine başında detoks çorbalar ile ısınıyor

MITTE’DE KIŞ DEPRESYONU?

Yaz ayları boyunca bahçesinde düzenlediği ‘Ayın İlk Pazarı’ etkinliği ile

Mitte, havanın erken karardığı kış aylarında MAFA’nın organize ettiği çeşitli atölyeler ve sergilerle kış depresyonuna geçit vermek istemeyen katılımcılarını bekliyor.

DİJİTAL MEDYADA MITTE!

Mitte’nin Instagram ve Facebook hesaplarının takipçileri Mitte ile ilgili haberler, duyurular, gösterimler, promosyonlar ve mitte.co’ya yeni gelen ürünleri herkesten önce görme şansını yakalıyor.

Websitesi:

Blog: http://mitteco.tumblr.com/

Facebook:

Instagram:

İLETİŞİM BİLGİLERİ VE ADRES

Adres: Caferağa Mah. Hasırcıbaşı Cad. İhlas Sok. No: 4a Kadıköy/ İSTANBUL

E-posta: info@mitte.co


Son Dakika Advertorial Sondakika Şehiriçinde Tatil Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement