Şehit Okkan, Şehit Düştüğü Yerde Anıldı (2) - Son Dakika
Güncel

Şehit Okkan, Şehit Düştüğü Yerde Anıldı (2)

Şehit Okkan, Şehit Düştüğü Yerde Anıldı (2)

Hendek'te MEZARI BAŞINDA ANILDI Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevindeyken 5 polis memuruyla birlikte uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen Ali Gaffar Okkkan, ölümünün 14'üncü yıldönümünde memleketi Hendek İlçesi'ndeki mezarı başında anıldı.

24.01.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hendek'te MEZARI BAŞINDA ANILDI

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevindeyken 5 polis memuruyla birlikte uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen Ali Gaffar Okkkan, ölümünün 14'üncü yıldönümünde memleketi Hendek İlçesi'ndeki mezarı başında anıldı.

Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babaoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci polis müdürlerinin katıldığı anma töreninde, şehit Gaffar Okkan'ın eşi Zerrin ve kızı Sezin Okkan, protokol üyeleri ve polislerin yanında Diyarbakır'dan gelen 'Gaffar Okkan' adını taşıyan 102 çocuk da hazır bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende yapılan konuşmalar sırasında duygulu anlar yaşandı. Eşi Zerrin ve kızı Sezin Okkan ile Diyarbakır'dan gelen Gaffar Okkan adını taşıyan 102 çocuk şehit emniyet müdürü Gaffar Okkan'ın mezarı başında birlikte dua etti, karanfil bıraktı.

Törende konuşan Diyarbakırlı çocuklardan Ali Gaffar Baran, şehit müdür Gaffar Okkan'ın çocuklara sevgisinin çok büyük olduğunu duyduklarını ve törende duygulu anlar yaşadıklarını söyledi. Baran, "Güzel bir insan. Görmedik ama biz videolarını izledik, araştırdık. Güzel bir insan. Çocuklara sevgisi çok büyük"  dedi.

- Okkkan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Okkan, Şehit Düştüğü Yerde Anıldı (2) - Son Dakika


Advertisement