Şehit Polis Memuru Gülhan'ın Babaevinde Büyük Üzüntü Yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Gülhan'ın Babaevinde Büyük Üzüntü Yaşanıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İlçe meydanında şehitler için dua edilmesi Şehit evi önünden detayFETÖ'nün darbe girişimi Emniyet Genel Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Hasan Gülhan'ın Çankırı'nın Eldivan ilçesindeki babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Emniyet Genel Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Hasan Gülhan'ın Çankırı'nın Eldivan ilçesindeki babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor.

17.07.2016 07:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İlçe meydanında şehitler için dua edilmesi

Şehit evi önünden detay

FETÖ'nün darbe girişimi

Emniyet Genel Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Hasan Gülhan'ın Çankırı'nın Eldivan ilçesindeki babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Emniyet Genel Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Hasan Gülhan'ın Çankırı'nın Eldivan ilçesindeki babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Şehit Gülhan'ın (46) babaevine Türk bayrakları asıldı. Vatandaşlar, ailenin yaşadığı eve gelerek şehit ailesine destek veriyor.

Şehidin annesi Hatice ve kendisiyle aynı ismi taşıyan babası Hasan Gülhan'ın yaşadığı ilçenin dört bir yanına Türk bayrakları asıldı.

İlçe meydanında bir araya gelen vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi. Daha sonra polis memuru Gülhan ve tüm şehitler için dua etti.

Şehit Polis Memuru Gülhan\'ın Babaevinde Büyük Üzüntü Yaşanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Gülhan'ın Babaevinde Büyük Üzüntü Yaşanıyor - Son Dakika


Advertisement