Şehit Üsteğmen Son Kez Baba Ocağında - Son Dakika
Güncel

Şehit Üsteğmen Son Kez Baba Ocağında

Şehit Üsteğmen Son Kez Baba Ocağında

Malatya’da iki keşif uçağının çarpışması sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Yasin Atalay’ın cenazesi, Ümraniye’de ailesinin yaşadığı sokağa getirildi.

26.02.2015 11:34

Malatya'da iki keşif uçağının çarpışması sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Yasin Atalay'ın cenazesi, Ümraniye'de ailesinin yaşadığı sokağa getirildi. Üsteğmenin eşi, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan gece eğitim uçuşu için havalanan iki keşif uçağının çarpışması sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Yasin Atalay'ın (29) cenazesi, GATA'dan alınarak Ümraniye'de ailesinin yaşadığı sokağa getirildi. Şehit üsteğmenin cenazesini babası Nihat Atalay, annesi Kadriye Atalay, eşi Neslihan Atalay ve yakınları karşıladı. Şehit üsteğmen için dualar okunarak, helallik alındı. Üsteğmenin eşi Neslihan Atalay, cenazenin başından bir an olsun ayrılmadı. Şehit üsteğmenin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Üsteğmenin cenazesi, bugün öğle namazına müteakiben Selimiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Üsteğmen Son Kez Baba Ocağında - Son Dakika


Advertisement