Şehitkamil Belediyesi, Gençleri Sporda Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi, Gençleri Sporda Buluşturdu

Şehitkamil Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 4 farklı spor organizasyonu düzenledi.

23.05.2015 16:31

Şehitkamil Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 4 farklı spor organizasyonu düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 3. Geleneksel Basketbol Gençlik Kupası,  2. Geleneksel Badminton Kupası, 3. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri ve 4. Rekreasyon ve Spor Şenliklerini gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi, gençleri spor alanlarında buluşturdu.

Lise ve üniversite öğrencileri, elde edilen sportif başarıların kendileri için çok anlamlı olduğunu ancak kendilerini asıl mutlu eden konunun gerçekleştirilen etkinliklerde biriktirdikleri güzel okul anları olduğunu ifade ettiler.

Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğrencilerinden Saadet Öztütüncü, 4. Rekreasyon ve Spor Şenliklerine katıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Gerek il genelinden etkinliklere katılan liseli öğrenci arkadaşlarımız gerek üniversitenin birçok farklı bölümünden etkinliklerde yer alan arkadaşlarımızın genel kanaati yoğun bir eğitim öğretim maratonu sonrasında düzenlenen sportif etkinliklerde keyifli vakitler geçirdikleri, etkinliklerde güzel anılar biriktirdikleri yönünde. Ayrıca etkinlikler tüm arkadaşlarımızın sosyalleşmesine büyük katkı sağladı. Ben tüm bu nedenlerden dolayı etkinliklere katılan tüm öğrenci arkadaşlarım adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi, Gençleri Sporda Buluşturdu - Son Dakika


Advertisement