Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, Öğrencileri Ağırlama Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, Öğrencileri Ağırlama Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan Gençlik Kampın her gün farklı bir okulu konuk ediyor.

21.03.2015 17:42

Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan Gençlik Kampın her gün farklı bir okulu konuk ediyor.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 2014 yılı içerisinde kapılarını okullara açan Gençlik Kampı bu güne kadar yüzlerce öğrenci birbirinden farklı ve keyifli etkinliklere katıldığı, bu hizmetin öğretmenlerin ve velilerin büyük takdirini topladığı belirtildi.

Pentatlondan, ip parkuruna, sağlıklı yaşam parkurlarından, paintball oyununa, tırmanma duvarından, oryantiring'e kadar birbirinden farklı, renkli ve heyecanlı etkinliklerin yer aldığı Gençlik Kampına, il genelindeki ortaokul ve liseler büyük ilgi gösteriyor.

Uzman eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen  etkinlikler, öğrencilerin eğlenerek stres atmasını sağlıyor..

Konaklamalı ve günübirlik kamp faaliyetlerinin gerçekleştirildiği Gençlik Kampı, sabahın ilk ışıklarıyla  etkinlikleri başlıyor ve gece kamp ateşi çevresinde yapılan aktivitelerle son buluyor.

Yemek, ulaşım, kıyafet ve alan tahsisi bir çok konuda ücretsiz olarak sunuluyor.

Kamp'ta en büyük ilgiyi zeplin görüyor.

Öğrencileriyle birlikte Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampındaki etkinliklere katılan Özel Erdem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Emre Hüsnü Ceylan, Şehitkamil Belediyesinin okullara yönelik başlatmış olduğu bu hizmetin takdire şayan olduğunu belirtti.

Kampa katılan öğrenciler ise "Burada zorlu parkurlar var. İlk olarak hocalarımız nezaretinde tırmanma duvarına çıktık. Daha sonra, ip parkurlarını dolaştık. Şuanda kampımız hala devam ediyor. Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz. İzci kampında farklı deneyimler yaşıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte vakit geçirip çeşitli oyunlar oynuyoruz. Ayrıca doğa şartlarına da ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bize bu imkanı veren Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, Öğrencileri Ağırlama Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement