Şehitkamil Belediyespor Altyapıda İddialı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyespor Altyapıda İddialı

Şehitkamil Belediyespor Kulübü, futbolda her yıl bünyesine ve profesyonel takımların altyapılarına yeni yetenekler kazandırıyor.

23.12.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyespor Kulübü, futbolda her yıl bünyesine ve profesyonel takımların altyapılarına yeni yetenekler kazandırıyor.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazikent İlçe Stadyumu Futbol Akademisi Tesisleri'nde yürütülen altyapı çalışmalarıyla futbol tutkunu bir çok gence yeteneklerini sergileme imkanı sunuluyor.

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisinde eğitim gören genç yetenekler, teknik ve taktik çalışmalarının yanı sıra alanlarında uzman eğitmenlerden teorik ve mental eğitimler alıyor.

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Futbol Altyapı Koordinatörü Taner Özaykut, akademi liglerine hazırlanan 11-12 yaşlarında iki hazırlık grupları bulunduğunu belirtti.

Faaliyet gösterdikleri tüm liglerde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu bildiren Özaykut, şöyle devam etti:

"2015 -2016 sezonunda kulüp altyapısında 6 yarışmacı takımla, sahadaki yerimizi aldık. Şu anda devam eden U19, U17 ve U15 liglerinde namağlup ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Kısa süre sonra start alacak U16, U14 ve U13 liglerinde de ekiplerimiz oldukça iddialı. Ümit ediyorum ki bölge ve Türkiye genelinde gazi şehrimizi başarıyla temsil edebilecek sonuçlar elde ederiz."

Şehitkamil Belediyespor Kulübü U15 Futbol Takımı Kaptanı Celal Kanidağlı da yeşil-siyahlı kulübün altyapısında takım arkadaşlarıyla profesyonel standartlarda çalışma yürüttüklerini belirterek, altyapıda görev yapan tüm antrenörlerin kendileriyle yakından ilgilendiğini ve iyi futbolcu olmaları adına büyük gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyespor Altyapıda İddialı - Son Dakika


Advertisement