Şehitkamil Sokak Hayvanlarını Unutmuyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Şehitkamil Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından susuzluk ve açlık çeken sokak hayvanları için parklara yerleştirdiği "Beslenme Noktaları" vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle korunuyor.

30.07.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi tarafından susuzluk ve açlık çeken sokak hayvanları için parklara yerleştirdiği "Beslenme Noktaları" vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle korunuyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından sokak hayvanları için parklara yerleştirilen beslenme noktaları hayvanların aç ve susuz kalmaması için vatandaşlar tarafından her zaman dolu tutuluyor.

"HAYVANLARIMIZ İÇİN BESLENME NOKTAMIZI NE EKMEKSİZ NE DE SUSUZ BIRAKIYORUZ"

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan bir çok parka, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için yerleştirilen 'Beslenme Noktaları' vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Hava sıcaklıklarının normallerin üzerinde seyretmesi nedeniyle susuzluk ve açlık çeken sokak hayvanları vatandaşlar tarafından büyük özeniyle bakılıyor.

Vatandaşlar, hayvanların aç ve susuz kalmaları için beslenme noktalarına sık sık ekmek ve su bırakıyor. Bu sayede birçok sokak hayvanı vatandaşlar tarafından bırakılan ekmek ve su ile hayatta kalma mücadelesini sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi'nin yapmış olduğu bu projenin olumlu bulduğunu belirten vatandaşlar, "Şehitkamil Belediyemiz sokak hayvanları için bir çok parkımıza beslenme noktaları koymuş. Bana da yakın olduğu için bu beslenme noktasıyla sık sık ben ilgileniyorum. Hayvanlarımız için beslenme noktamızı ne ekmeksiz ne de susuz bırakıyoruz. Belediyemizin sokak hayvanları için yapmış olduğu bu hizmeti çok olumlu buluyoruz. Yoldan gelen geçen vatandaşlarımızın da bu beslenme noktalarına duyarlı olmalarını ve onlarında hayvanlarımız için birer yardımda bulunmalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü hayvanlara Allah tarafından yaratılan birer varlıklardır. Hayvanlara bakmakta bizim görevimizdir. Özellikle bu aralar havalar çok sıcak hayvanlarımıza iyi bakmamız gerekiyor. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na hayvanlar için yapmış olduğu bu beslenme noktalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"CAHİDE OLARAK BAŞKANIMIZA HAYVANLARIMIZA VERMİŞ OLDUĞU DEĞERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE) Başkanı Cengiz Bayram ise, Şehitkamil Belediyesi'nin sokak hayvanları için yapmış olduğu bu projeyi çok olumlu bulduklarını ifade ederek, "Biz ecdadımızdan gelen bir gelenek olarak hayvanlarımıza değer veren bir milletiz ve hayvanlara çok değer veren bir Peygamberin bizler ümmetiyiz. Peygamber Efendimiz'in hayvanlara yönelik çok önemli uygulamaları var, hayvanlara verdiği değerler var. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu tebrik ediyorum. Gerçekten güzel bir uygulama başlattı. Belediye Başkanları sadece insanların Başkanları değil, Belediye Başkanları bütün canlıların Başkanıdır. Yani Başkanların bu bilinçte hareket etmeleri gerekiyor. Dolayısıyla Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'da bu anlayışla bir insan. CAHİDE olarak Başkanımıza hayvanlarımıza vermiş olduğu değerden dolayı teşekkür ediyoruz. Her halde Türkiye'de çok nadir yapılan uygulamalardan birisini gerçekleştiriyor. Bunun içinde yine Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Sokak Hayvanlarını Unutmuyor - Son Dakika


Advertisement