Şehitkamilli Genç Kramponlar Bilgi Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Genç Kramponlar Bilgi Tazeledi

Şehitkamilli Genç Kramponlar Bilgi Tazeledi

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Futbol Alt Yapı Takımlarında forma giyen genç kramponlar, yoğun antrenman ve maç temposundan arta kalan zamanlarda farklı konularda teorik eğitimlere katılıyorlar.

13.03.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Futbol Alt Yapı Takımlarında forma giyen genç kramponlar, yoğun antrenman ve maç temposundan arta kalan zamanlarda farklı konularda teorik eğitimlere katılıyorlar.

Şehitkamil Belediyesi Spor Akademisi Futbol Okulunda, sportif anlamda adeta a'dan z' ye eğitime tabi tutulan yeşil-siyahlı usta ayaklar, futbolun olmazsa olmaz konusu oyun kuralları hakkında sıkça bilgi tazeliyorlar.

YEŞİL SAHADA AMATÖR RUH, PROFESYONEL EĞİTİM

Türkiye Futbol Federasyonu ve Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığınca organize edilen alt yapı liglerinde 2014-2015 sezonunda elde ettiği sonuçlarla başarıdan başarıya koşan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, genç sporcularının eğitimin büyük önem veriyor. Şehitkamil Belediyesi Spor Akademisi Futbol Okulunda fiziksel ve teorik eğitimlere tabi tutulan yeşil - siyahlı genç kramponlar profesyonelliğe giden yolda her geçen gün daha önemli adımlar atıyorlar. Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Alt Yapı Direktörü ve Şehitkamil Belediyesi Spor Okulu Futbol Akademisi Koordinatörü Necmi Karaoğlan, alt yapı faaliyetleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Şehitkamil Belediye Spor Kulübü 2014-2015 sezonunda alt yapı liglerinde 6 farklı kategoride yer alıyor. Bu liglerde U 17 ve U 15 kategorilerini il şampiyonu olarak tamamladık. U 19 kategorisinde ise dereceye girdik. Önümüzdeki dönemde de üç farklı kategoride başarı hedefiyle sahada olacağız. Sporcularımızın her anlamdaki eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Fiziksel, teknik ve taktik anlamda ki ilerleyişin yanı sıra genç yeteneklerimizin farklı konularda teorik eğitimlere ihtiyaç duyduğunu biliyor ve yıllık programımıza paneller, seminer ve konferanslar ekleyerek sporcularımızla uzman eğiticileri yan yana getiriyoruz. Bu gün bu eğitimlerden biri olan kural bilgisi eğitimine tüm antrenörlerimiz ve sporcularımızla birlikle katıldık. Ben tüm teknik ekibimiz ve sporcularımız adına gönüllük esasına göre programlara katılan eğitmenlerimize teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Şehitkamil Belediyesi Spor Akademisi Futbol Okulunda, Kural Bilgisi dersine eğitmen olarak katılan eski klasman hakemlerinden hakem eğiticisi ve gözlemci Mustafa Yılmaz, özellikle alt yapılarda kural bilgisi eğitiminin maçlarda kalitenin artması adına büyük önem arz ettiğini belirterek tüm alt yapı sporcularını bu tip eğitimlere yönlendiren Şehitkamil Belediye Spor Kulübüne teşekkürlerini illetti. Yılmaz, " Maçlarda sıklıkla yaşadığımız sorunların biri sporcularımızın kurallara hakim olmamaları bu nedenle kural bilgisi eğitimi çok önemli ben bu bilinci futbolcularına kazandıran Şehitkamil Belediye Spor Kulübüne teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Genç Kramponlar Bilgi Tazeledi - Son Dakika


Advertisement