Şehitkamilli Minik Öğrencilerden Muhteşem Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Minik Öğrencilerden Muhteşem Resim Sergisi

Şehitkamilli Minik Öğrencilerden Muhteşem Resim Sergisi

Şehitkamil Belediyesi Yeşilova Sosyal Tesisi Aile Merkezi Anaokulunda eğitim gören minik öğrenciler çizmiş oldukları bir birinden güzel ve anlamlı resimleri görücüye çıkardı.

31.05.2014 16:59

Şehitkamil Belediyesi Yeşilova Sosyal Tesisi Aile Merkezi Anaokulunda eğitim gören minik öğrenciler çizmiş oldukları bir birinden güzel ve anlamlı resimleri görücüye çıkardı. Öğrencilerin yapmış olduğu resimlere hayran kalan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, minik öğrencileri tebrik etti.

Şehitkamil Belediyesi Yeşilova Sosyal Tesisi Aile Merkezi Anaokulu'nda minik öğrencilerin yapmış olduğu resim sergisine katılan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrenciler ile yakından ilgilendi. Yıl boyunca çocukların yaptıkları resim ve kartondan yapılmış işlemeleri inceleyen Başkan Fadıloğlu eserlere hayran kaldı. Bildikleri duaları Başkan Fadıloğlu'na okuyan minik öğrenciler, dakikalarca alkışlandı. Yapmış oldukları resimleri Başkan Fadıloğlu'na gösteren minik öğrenciler büyük beğeni topladı. Minik öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

Minik öğrencilerin yapmış oldukları eserlere hayran kaldığını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Bugün Yeşilova Sosyal Tesisi Aile Merkezi Anaokulunda eğitim gören minik öğrencilerimizin yıl boyu yapmış oldukları resimlerin ve işlemelerin sergisine katıldık. Öğrencilerimiz hakikaten eserler dene bilecek nitelikte resimler ortaya çıkarmışlar. Burada öğrencilerimize hem eğlenip hem de öğrenebilecek şekilde eğitimler veriliyor. Hocalarımızın, çocuklarımızdaki hayal gücünü de ortaya çıkarmak adına bu güzel eserleri meydana çıkarmışlar. Şehitkamil Belediyesi olarak okul öncesi eğitime çok önem vererek, çocuklarımızın okul öncesi eğitimde belirli bir safhaya gelmelerini sağlıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine okul öncesi eğitime ağırlık vererek, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu şekilde yapılan çalışmalarla, yarın bu çocuklarımız ilkokula başladıklarında sorunsuz olarak derslerine başlamış olacaklar. Ben bu çocuklarımıza emek veren tüm öğretmenlerimize ve diğer taraftan bize inanıp, güvenip çocuklarını bize emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yeşilova Sosyal Tesisi Aile Merkezi Anaokulu öğretmenleri ise, "Burada çocuklarımızla birlikte yıl boyunca yapmış olduğumuz ve elimizde bulunan malzemelerimizle hiçbir şekilde masraf ve ücrete gerek kalmadan bu tür eserleri ortaya çıkardık. Çocuklarımızın hayal güçlerini biraz zorlayarak neler ortaya çıkarabileceklerini hep birlikte görüyoruz. Çocuklarımıza burada resimlerimizden ziyade okul öncesi eğitime de hazırlıyoruz. Bize bu destekleri sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Çünkü buraya gelen çocuklarımızın aile bütçesi çok zayıf, normal okullara gönderemiyorlar. Ama çocuklarımız buraya geldiklerinde diğer çocuklardan geride kalmasınlar diye elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz ve bunu da başardığımıza inanıyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Minik Öğrencilerden Muhteşem Resim Sergisi - Son Dakika


Advertisement