Şehitler İlkokulunda Yıl Sonu Gösterisi… - Son Dakika
Yerel

Şehitler İlkokulunda Yıl Sonu Gösterisi…

Şehitler İlkokulunda Yıl Sonu Gösterisi…

Oltu Şehitler İlkokulu’nca velilere yönelik yıl sonu programı düzenledi.

02.06.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu Şehitler İlkokulu'nca velilere yönelik yıl sonu programı düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Okul müdürü Salih Yeşilyurt yaptı. Yeşilyurt, "Her yılın sonunda büyük emekler vererek hazırlamış olduğumuz bu program çocuklarımıza eğitimin sadece dört işlemden okuma yazma olmadığını bunların yanında büyüklerini saymayı küçüklerini sevmeyi yeteneklerini keşfederek kendini tanımayı ülkesini milletini seven gerektiğinde Bayrağı için canını hiçe sayacak bilince sahip bireyler olarak geleceğimizin ip uçlarını vermektedir bu programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra Şehitler İlkokulu özel sınıfının gösterisiyle devam eden programda öğrenciler birçok şarkıyı orotoryo şeklinde sundular. İki öğrencinin halk ozanları gibi atışmaları velileri kahkahaya boğdu. Ana sınıfı öğrencilerinin Zeybek gösterisi dakikalarca alkışlandı. Sandalye kapma oyunu salonu dolduran velilere hayli neşeli dakikalar yaşattı.

Dans gösteriyle devam eden program Okul Müdürü ve öğretmenlerin sahneye çıkarak bir yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerden oluşan resim slaytını velilerle birlikte izlediler. Görüntüler sonrası duygulanan Okul Müdürü Yeşilyurt, öğretmen kadrosuna teşekkür ederek "Sizlerle çalışmaktan onur duyuyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitler İlkokulunda Yıl Sonu Gösterisi… - Son Dakika


Advertisement