Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı - Son Dakika
Güncel

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

Hayrabolu ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla motokros yarışları düzenlendi.

18.03.2017 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrabolu ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla motokros yarışları düzenlendi.

Hayrabolu Motokros parkurundaki yarışlarda, MX1'de Soner Metin, MX2'de Shevki Shevkiev, MX2 Junior'da Batuhan Demir, MX'te Gökçen Kabaş, veteranlarda Ömer Doğan, 85 cc'de ise Sinan Altuner birinci oldu.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitleri minnet ve rahmetle andıklarını söyledi. Yarışlara katılan sporculara teşekkür eden Altayoğlu, motor sporu etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

Hayrabolu Motosiklet İhtisas Kulübü Başkanı İsmail Özkan, Çanakkale şehitleri anısına düzenlenen yarışın 6 kategoride gerçekleştirildiğini anlattı. 28 sporcunun yarışlarda mücadele ettiğini ifade eden Özkan, "Keyifli bir yarış oldu. Gençler ve kadınlar da bu yarışa ilk defa katıldı. Hayrabolu Belediyesine anlamlı bir günde böyle bir yarışı hazırladığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı - Son Dakika


Advertisement