Şehzadeler'in Mahalleleri Kışa Hazır - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler'in Mahalleleri Kışa Hazır

Şehzadeler\'in Mahalleleri Kışa Hazır

Şehzadeler Belediyesi Akpınar Mahallesinde asfaltlama çalışması başlattı.

09.11.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi Akpınar Mahallesinde asfaltlama çalışması başlattı. Elektrik tellerinin yeraltına alınma çalışmalarının ardından bozulan yolları hızlı bir şekilde düzelttiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Mahallelerimizi kışa hazır hale getireceğiz." dedi.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akpınar Mahallesinde yapılan elektrik tellerinin yeraltına alınması çalışmasının ardından mahallede hummalı bir asfaltlama çalışması başlattı. Şehzadelerin her mahallesinin kışa hazır hale getirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bugün ekiplerimiz Akpınar Mahallemizde çalışmalarına devam ediyorlar. Akpınar Mahallemizde GEDİZ A.Ş. alt yapı çalışmalarına başladı. Elektrik kesintilerinin son bulması için birçok mahallemizde tellerin yeraltına alınması çalışmalarını başlattı. Bu çalışmalar esnasında yollar bozuluyor. Şehzadeler Belediyesi olarak biz 300 tonluk bir asfalt yaması çalışması yapıyoruz. Elektrik tellerinin yeraltına alınması işleminin ardından hızlı bir şekilde sıcak asfalt işlemini yapıyoruz ve yolları düzeltiyoruz. Tüm mahallelerimizi kışa hazır hale getiriyoruz. Mesai mefhumu dinlemeden çalışan bütün mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz tüm halkımıza hayırlısı olsun." dedi.

Şehzadeler Belediyesinin Akpınar Mahallesinde yapılan tüm çalışmalarda büyük bir gayret ve özveri ile yaptığını belirten Akpınar Mahalle muhtarı Bişar Saknuk, "Öncelikle bu hizmetlerden ötürü Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi tüm ekipleriyle gece gündüz demeden elinden gelen tüm gayretleri gösteriyor. Bu çalışmalardan dolayı mahalle halkım adına Belediye Başkanımıza ve Şehzadeler Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler'in Mahalleleri Kışa Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement