Şeker Fabrikasındaki Cinayetle İlgili 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Şeker Fabrikasındaki Cinayetle İlgili 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Şeker Fabrikasındaki Cinayetle İlgili 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Elazığ’da şeker fabrikasında küspe alımı için sıra beklerken çıkan kavgada öldürülen gençle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

17.11.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da şeker fabrikasında küspe alımı için sıra beklerken çıkan kavgada öldürülen gençle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, önceki gün akşam saat 22.00 sıralarında Elazığ merkeze bağlı Yurtbaşı beldesindeki şeker fabrikasının yükleme alanında meydana gelmişti. 27 yaşındaki Mustafa Güngör, küspe alımı için sırada beklerken tartıştığı bir grupla çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Elazığ İl jandarma Komutanlığı'na bağlı birimlerde yaptıkları araştırmalar sonucu şüpheliler Ş.İ.T., M.T., Z.A.Ö., M.Ö. ve kardeşi M.Ö'yü yakalamıştı. Jandarma tarafından ifadeleri alınan 5 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra 'Kasten adam öldürme, yardım ve yataklık' suçlarından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden Ş.İ.T.'nin bıçağı kullandığı iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şeker Fabrikasındaki Cinayetle İlgili 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement