Selami Altınok, Sancaktepe İlçe Karakolunun Temelini Attı - Son Dakika
Güncel

Selami Altınok, Sancaktepe İlçe Karakolunun Temelini Attı

Selami Altınok, Sancaktepe İlçe Karakolunun Temelini Attı

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Sancaktepe’de yapılacak olan Sancaktepe İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası’nın temelini attı.

26.05.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Sancaktepe'de yapılacak olan Sancaktepe İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası'nın temelini attı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi'nde yapılacak Sancaktepe İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'un yanı sıra müdür yardımcıları ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem katıldı.

Selami Altınok yaptığı konuşmada polis merkezinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Mevzuattaki engellemelere rağmen polis merkezi temellini atma bölümüne geldik. İnsanlar çok para, mal, mülk sahibi olabilir ama verebilmek yürek ister. Bu merkezin yapılmasında katkılarını esirgemeyenlere teşekkür ediyorum. Dünyada 134 ülkeden büyük bir şehirde güvenlik ve kamu görevini layıkı ile vermemize imkan yok. Biz İstanbul olarak şanslıyız. İstanbul'daki hemen hemen bütün belediyelerimiz gerek araç gereç olsun, gerek hizmet binası gerekse eksiklerimiz noktasında her zaman bizim yanımızda. İnsanımız bizim yanımızda. Biz de borcumuzu 7 gün 24 saat çalışarak ödemeye çalışıyoruz" dedi.

"BÖLGEDE BİR POLİS MERKEZİ TALEBİ VARDI"

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, "Bu mahallenin bu bölgede bir polis merkezi için yoğun bir talebi vardı. Biz de buradaki eski jandarma karakolunun yerine polis merkezi için girişimde bulunduk. Sağ olsun İçişleri Bakanlığımız gerekli izini verdi. Yapım aşamasında da bir hayır sahibi masrafları yüklendi ve temelini bugün atıyoruz" diye konuştu.

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Açıkara da yaptığı konuşmada, "Malumunuz bölgemiz asayiş ve terör anlamında yoğun bir bölge. Görev yaptığımız bu sürede öncelikle sokağa hakim olmaya çalışıyoruz. Aldığımız destekle sokaklara hakim olmayı başardık. Sayın kaymakamımız ve belediye başkanımızın kesintisiz desteği ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Bunun içinde ikinci polis merkezimizin temelini burada atıyoruz. Polis merkezimizin milletimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Selami Altınok, Başkan Erdem ve beraberindekiler butona basarak inşaatın temelini attı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selami Altınok, Sancaktepe İlçe Karakolunun Temelini Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement