Selçuk'ta Yardımcısını Dövdüğü İddia Edilen Okul Müdürü Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Selçuk'ta Yardımcısını Dövdüğü İddia Edilen Okul Müdürü Protesto Edildi

Selçuk\'ta Yardımcısını Dövdüğü İddia Edilen Okul Müdürü Protesto Edildi

Belevi beldesi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokulu'nda görevli müdür yardımcısı Ulviye Gür'ün, Okul Müdürü Birol Gülgün tarafından darp edilmesi protestolara edildi.

18.07.2013 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belevi beldesi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokulu'nda görevli müdür yardımcısı Ulviye Gür'ün, Okul Müdürü Birol Gülgün tarafından darp edilmesi protestolara edildi. Eğitim-Sen Selçuk Şubesi öncülüğünde Selçuk Hükümet Konağı önünde toplanan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, kaymakam ve ilgili yetkilileri göreve çağırarak yaşanan olayı protesto etti.

Selçuk Hükümet Konağı önünde toplanan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, burada ortak bir basın açıklaması yaptı. Yazılı basın açıklamasını Eğitim-Sen Selçuk Temsilciliği üyelerinden emekli öğretmen Tuğrul Karnıca okudu. Belevi beldesi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokulu'nda Okul Müdürü Birol Gülgün ve Müdür Yardımcısı Ulviye Gür arasında yaşanan olayı anlatan Karnıca, şöyle konuştu: "Arkadaşımız Ulviye Gür, halüsinasyonlar görmeyecek kadar ruh sağlığı yerinde, yalan söylemeyecek kadar onurlu ve bir canlıyı incitmeyecek kadar hassas bir insandır. Okul Müdürü Birol Gülgün ise; daha önce çalıştığı yerde bir anasınıfı öğretmenini dövdüğünü çeşitli çevrelerde anlatarak bununla övünebilecek karakterde, öfke kontrolü olmayan, buna gerek duymayan bir insandır. Biz sivil toplum örgütleri ve Eğitim-Senliler olarak mağdur üyemiz olsun ya da olmasın şiddete maruz kalan tüm insanların, hatta canlıların yanında, şiddet uygulayanların ise tam karşısındayız. Bu hep böyle olacak. Bu olayında peşini bırakmayacağız. Hukuksal süreç boyunca çok sevgili dostumuz, arkadaşımız Ulviye Gür'ün yanında olacağız"

Yaşanan bu olayı ve buna benzer tüm olayları şiddetle kınadıklarını belirten Tuğrul Karnıca; şunları söyledi: "İlgilileri bu olayı sıradanlaştırmadan, normalleştirmeden, şiddeti haklı kılacak bahaneler üretmeden bir an önce işlerini yapmaya davet ediyoruz ve buna inanmak istiyoruz"

Eğitim-Sen Selçuk Temsilciliği öncülüğünde yapılan protestoya; Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), TÜKODER, İşçi Partisi, SEGEM, Zirve Dağcılık, Zuhal Fitness Spor Kulübü, Belediye Spor Kulübü, ADD Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, Alevi Kültür Derneği, Tüm Bel-Sen, Türk İş, Özel Goncagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları destek verdi.

Selçuk'a bağlı Belevi beldesinde okul müdürünün, idari işler için görevi başında bulunan Müdür Yardımcısını darp ettiği bu kapsamda Okul Müdürü Birol Gülgün'ün Müdür Yardımcısı Ulviye Gür'e önce tokat attığı, ardından saçından tutarak başını masaya birkaç kez vurduğu öne sürüldü. Olayın ardından müdür yardımcısı Ulviye Gür, doktor raporu alarak okul müdüründen şikayetçi olduğunu açıklamıştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selçuk'ta Yardımcısını Dövdüğü İddia Edilen Okul Müdürü Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement