Selçuk Gençlik Spor Kulübü Etap Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Selçuk Gençlik Spor Kulübü Etap Şampiyonu Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen toplam 8 etaptan oluşan ve 64 takımın mücadele ettiği şampiyonada Selçuk Karması etap şampiyonu oldu.

03.09.2014 14:46  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Plaj Futbolu Kuşadası etabında Selçuk Karması etap şampiyonu oldu. Toplam 8 etaptan oluşan ve 64 takımın mücadele ettiği şampiyonada Selçuk Karması 64 takımın içerisinde ilk sekize girerek etap şampiyonluğu kupasını kazandı. Birbirinden zorlu geçen mücadelenin sonunda şampiyonluğu kazanan Selçuk Karması Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Selçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sönmez Akbaş "Selçuk Belediyesi spor koordinatörü Harun Kutlu önderliğinde ilçemizde tüm spor kulüplerinin bir araya getirilmesi sağlandı. Oluşturulan komite ile futbol halk turnuvası başlatıldı. Uzun soluklu olan bu turnuvada mücadele eden takımlarda oynayan en iyi oyuncuları seçerek Plaj Futbolu turnuvasına hazır ve iddialı bir takımla katılmış olduk. Bu da bizim spora kısa vadeli değil uzun vadeli yatırımlar yapıyor olmamızın bir ispatı ve başarılarımızın başlangıcıdır. Belediyemizin de destekleri ile Selçuk'ta sporu hak ettiği değere kavuşturmaya and içtik" dedi.

Böyle bir kupayı Selçuk'a kazandırdıkları için sporcuları tebrik eden Başkan Bakıcı"Başarılarından dolayı sporcularımıza teşekkür ediyorum. Umarım bu sürecin devamında da Türkiye Futbol Federasyonunun plaj futbolu kategorisinde de kupayı kazanmayı hak ederler. Gençlerimizin yeteneklerinin ortaya çıkarılmasında katkılarımız artarak devam edecektir." dedi.

Turnuva şampiyonları kazandıkları kupa ve madalyaların sevincini Başkan Bakıcı ile paylaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selçuk Gençlik Spor Kulübü Etap Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement