Selçuk Üniversitesi "Yılın Starları"na Aday Gösterildi - Son Dakika
Yerel

Selçuk Üniversitesi "Yılın Starları"na Aday Gösterildi

Ekovitrin Yayın Grubu'nun geleneksel olarak her yıl düzenlediği "Yılın Starları" anketinde Selçuk Üniversitesi de aday gösterildi.

13.02.2014 17:21  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekovitrin Yayın Grubu'nun geleneksel olarak her yıl düzenlediği "Yılın Starları" anketinde 2013 Yılının Üniversitesi kategorisine Selçuk Üniversitesi de aday gösterildi.

Selçuk Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Yılın Starları'nda siyaset, iş, ekonomi ve sanat dünyasının önemli isimleri jüri üyeliği yapacak.

Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun, İşadamı Kemal Şahin, Akademisyen Prof. Dr. Benar Karakartal gibi ünlü isimlerden oluşan 14 kişilik jüri, 30 farklı kategoride 90 adayın yarışacağı anketleri değerlendirecek. Oy verme işlemi www.ekovitrin.com adresinden 20 Nisan 2014 tarihine kadar sürecek. Oylamalar sonunda alanlarda birinciler seçilecek.

2013 Yılının Üniversitesi kategorisine Selçuk Üniversitesi de aday gösterildi. Selçuk Üniversitesi'nin yanısıra Konya'daki bazı kişi, kurum ve kuruluşlar da çeşitli dallarda yılın starı olabilmek için yarışacak. 'Sanayide Yılın Şirketi' kategorisinde Konya Şeker, 'Yılın Meslek Örgütü' kategorisinde Konya Sanayi Odası, 'Yılın Kobisi' kategorisinde Ovalı,  'Kamuda Yılın Projesi' katetorisinde ise 'Konya-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi' kendi kategorilerinde yarışacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Selçuk Üniversitesi 'Yılın Starları'na Aday Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement