Selçuklu Basketbolcuların UNESCO Desteği - Son Dakika
Güncel

Selçuklu Basketbolcuların UNESCO Desteği

Selçuk Belevi Gençlerbirliği Spor Kulübü bünyesinde kurulan basketbol takımı Büyük Erkekler Amatör Basketbol Ligi İzmir Grup Maçlarına katılan takım ilk maçına çıktı.

25.05.2015 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Basketbolunda yeni bir dönem başladı.

"Efes UNESCO Yolunda "yazılı formalarla sahaya çıktılar

Uzun süredir Selçuk'ta bir basketbol takımının olmamasından kaynaklanan boşluğu doldurmak için harekete geçen Selçuk Belevi Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Ramazan Aşçı ve Selçuk Belediyesi Spor Koordinatörü Harun Kutlu'nun ortak çalışmaları ve Selçuk Belediyesi'nin desteğiyle kurulan basketbol takımı ilk maçına "Efes UNESCO Yolunda" baskılı formalarla çıktı. Selçuk esnafının desteği ile kurulan takım 4 aylık çalışmanın sonunda 20 takımın mücadele edeceği grup maçlarına başladı.

Büyük Erkekler Amatör Basketbol Ligi'nde 6 takımın bulunduğu C Grubu'nda mücadele edecek olan Selçuk Belevi Gençlerbirliği Spor Kulübü 6 takımın bulunduğu grupta toplamda 5 maçta oynayacak. Her gruptan iki takımın bir üst final grubuna yükseleceği mücadelelerde Selçuk'u temsil eden basketbol takımı final grubuna yükselirse 5 maçta daha Selçuk'u temsil edecek.

Selçuk Belediyesi desteğiyle maça giden takım ilk çıktığı maçta 81- 75 yenilmesine rağmen gelecek maçlarda umut vadetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selçuklu Basketbolcuların UNESCO Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement