Selendi'de Ramazan Paketleri Muhtaç Ailelere Teslim Edildi - Son Dakika
Yerel

Selendi'de Ramazan Paketleri Muhtaç Ailelere Teslim Edildi

Selendi\'de Ramazan Paketleri Muhtaç Ailelere Teslim Edildi

Selendi Kaymakamlığı SYDV, her yıl olduğu gibi Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere gıda paketi hazırladı.

23.06.2014 11:55  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selendi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı her yıl olduğu gibi Ramazan Ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere gıda paketi hazırladı.

Tespit edilen aileler için hazırlanan gıda paketleri ailelere teslim edildi. Fakir ve muhtaç ailelere yardım yapmanın sosyal devletin bir gereği olduğunu ifade eden Selendi Kaymakamı Yasin Ortakcı, müracaat eden ve dosyaları incelendikten sonra ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen bütün ailelere yardım ellerini uzattıklarını söyledi. Vatandaşların iftarlarını refah bir şekilde açabilmeleri için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Selendi Kaymakamı Yasin Ortakcı, "Yaklaşan Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespitini yaparak, hazırlanan gıda paketlerinin dağıtımını bitirdik. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan bu paketleri, ekiplerimiz bire bir adrese teslim etti. Ramazan ayı gelmeden yardım paketi dağıtımını tamamlamış olduk" dedi.

Selendi Kaymakamlığı olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Kaymakam Yasin Ortakcı, "Ramazan ayı, yardım ve paylaşma ayıdır. Ramazan ayına girmeden önce, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile iftar yapabilsin, sahur yapabilsin düşüncesiyle yardım paketlerinin dağıtımını tamamladık. Şimdiden tüm Selendili hemşerilerimin ve Türk-İslam aleminin Ramazan ayını kutluyor, bolluk ve bereket içerisinde geçmesini diliyorum" diye konuştu. Ramazan ayı girmeden Gıda Paketlerinin evlerine kadar getirilmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Vatandaşlar ise; "Allah devletimize zeval vermesin. Bu mübarek günlerde bu uygulamayı yapan Kaymakamımız başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de Ramazan Paketleri Muhtaç Ailelere Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement