Selva Gıdadan 250 Bin Paket Bedava Makarna - Son Dakika
Güncel

Selva Gıdadan 250 Bin Paket Bedava Makarna

Selva Gıdadan 250 Bin Paket Bedava Makarna

İttifak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Selva Gıda, 250 bin paket bedava makarna kampanyası başlatıyor.

25.10.2013 15:04  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İttifak Holding bünyesinde faaliyet gösteren, tüketicisinin yenilikçi markası Selva Gıda, 25. Yıldönümüne denk gelen 2013 'Dünya Makarna Günü'nde 250 bin paket bedava makarna kampanyası başlatıyor. Yıl sonuna kadar devam edecek kampanya boyunca 2 paket Selva makarna alan herkes bedava makarna kazanacak.

Tüm dünyada tüketicilerin makarnanın şişmanlattığı ve sağlıksız olduğuna yönelik yanlış bilgilerini değiştirmek üzere makarna üreticileri tarafından hayata geçirilen 'Dünya Makarna Günü', 1997 yılından bu yana her yıl 25 Ekim'de dünyanın farklı ülkelerinde kutlanıyor. Bu yıl ilk kez İstanbul'da kutlanacak güne özel bir kampanya hazırlayan Selva, yaklaşık 250 bin kişiye makarna hediye edecek.

Kuruluşunun 25. Yıldönümünü de kutlayan Selva Gıda'nın 25 Ekim'de başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek kampanyası kapsamında 2 paket Selva makarna alan herkes, 1 paket makarna kazanacak. Bu kampanya ile besin değeri yüksek ve katkı maddesi kullanılmadan üretilen Selva makarna tüm sofralara ulaşacak.

Kampanya ile alakalı Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, "2013 yılında, 25. kuruluş yıldönümümüze rastlayan 'Dünya Makarna Günü'nde, 7'den 70'e herkesin çok sevdiği makarnayı tüm sofralara hediye etmek istedik. Beslenme uzmanlarının da belirttiği gibi; makarna, besin değeri oldukça yüksek ve sağlığa yararları azımsanmayacak bir gıda ürünüdür. Selva olarak sağlıklı nesiller yetiştirmeye verdiğimiz büyük önemle koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, yüzde yüz doğal ürünlerimizi halkımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sağlıklı besin kaynağının tüm sofralara ulaşması ve geniş bir kültüre sahip olan Türk mutfağında hak ettiği yeri almasını arzuluyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selva Gıdadan 250 Bin Paket Bedava Makarna - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement