Selva Gıda GulFood Fuarı'nda yerini aldı - Son Dakika
Güncel

Selva Gıda GulFood Fuarı'nda yerini aldı

26 Şubat – 02 Mart tarihleri arasında devam edecek fuarda Selva Gıda, yeni ve fonksiyonel ürünlerini tanıtırken ithalat firmaları ve global perakendeciler ile de bir araya gelmeye devam edecek.

28.02.2017 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selva Gıda, dünyanın önde gelen gıda fuarlarından Dubai'deki GulFood 2017 Fuarı'nda müşterileriyle buluşuyor.

İttifak Holding bünyesinde gıda sektöründe faaliyet gösteren, 14 kategoride 180'in üzerinde ürüne ulaşan ve 'Gerçek Gıda' yaklaşımını benimseyen Selva Gıda, onlarca ürün çeşidi ve uluslararası platformlarda onaylanmış olan üstün lezzetleriyle, 26 Şubat – 02 Mart 2017 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen ve dünyanın en önemli fuar organizasyonlarından biri olarak kabul gören GulFood Fuarı'nda yerini aldı.

Geniş ürün yelpazesini fuar katılımcıları ile buluşturan Selva Gıda, fuarda un, irmik, makarna ana grupları başta olmak üzere; yeni nesil fonksiyonel ürünlerini görücüye çıkarırken Napoletana, Basilico ve Arrabbiata çeşitlerinden oluşan makarna soslarını, Ruşeymli, Yulaflı, Tam Buğday ve Sebzeli makarnadan oluşan Akıllı Makarna ürün grubunu ve organik ürünlerini de katılımcıların beğenisine sunuyor. Selva Gıda ayrıca çok yakın bir tarihte ürün ailesine katacağı glutensiz ürünlerin de müjdesini bu fuarda vermeyi planlıyor.

Hububat orijinli 'Gerçek Gıda' üzerinde yoğunlaşan Selva, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için insan sağlığı ile özdeşleşen gıdalar üretiyor. Besleyici, insana faydalı, lezzetli, çevreye ve doğaya zarar vermeden üretimi yapılan "Gerçek Gıda" ürünleri ile sağlıklı yaşamın arkasında duruyor.

Selva Gıda'nın üretiminin yüzde 50'sini ihraç ettiklerini belirten Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, "Lezzet ve kalitemizin özünde öncelikli olarak yüksek kalitede hammadde kullanımı yatıyor. Ürünün seçiminden işlenmesine kadar, doğallığını ve besleyici değerlerini koruması bizim için çok önemli. Bu anlayışımızın doğal sonucu olarak üretimimiz esnasında herhangi bir koruyucu katkı maddesi kullanmıyoruz ve ürünümüzü tüm aşamalarda titizlikle takip ediyoruz. Selva Gıda olarak amacımız insanları 'Gerçek Gıda' ile buluşturmak. Bu doğrultuda son dönemde ürün gamımıza yeni eklediğimiz fonksiyonel ürünlerimizle sektörde bir kez daha farklılığımızı ortaya koyduk. Bu ürünlerimize yurtdışında da yoğun ilgi var. Selva Gıda olarak yeni bağlantılarımızla iş hacmini genişletme noktasında emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. 2007 yılından bu yana ülkemizin markalı makarna ihracat liderliğini kesintisiz sürdüren bir firma olarak yeni ve daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız sonsuz. Hedeflediğimiz bu başarılara ulaşmamızda GulFood gibi fuarları büyük önemi var" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selva Gıda GulFood Fuarı'nda yerini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement