Şemdinli'de Ses Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şemdinli'de Ses Yarışması Düzenlendi

Şemdinli ilçesindeki İMKB ile Sabri Özel Anadolu liseleri, 13 18 yaş arası yarışmacıların katıldığı "Denge Nawşar" projesi kapsamında ses yarışması düzenledi.

01.06.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şemdinli ilçesindeki İMKB ile Sabri Özel Anadolu liseleri, 13-18 yaş arası yarışmacıların katıldığı "Denge Nawşar" projesi kapsamında ses yarışması düzenledi.

Okul yöneticilerince Şemdinli Gençlik Merkezinde yapılan ilk elemelerden sonra finale kalan 10 yarışmacı, performanslarını sergiledi.

İlk elemelere 80 yarışmacının katıldığı ses yarışmasının finali, Şemdinli Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Müzik öğretmenlerinden oluşan jüri üyelerince yapılan değerlendirmede, yaptığı ilk elemelerde seçilen 10 kişi, sahne performanslarını sergiledi.

Müzik öğretmenlerinden oluşan jüri üyelerince yapılan değerlendirmede Süleyman Yılmaz birinci, Berivan Kılıç ikinci, Raziye Şahinoğlu ise üçüncü oldu.

Şemdinli İMKB Lisesi Müdürü Mesut Akbaş, yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 aydın yürüttükleri çalışma sonucunda, ilçe için çok güzel bir program organize ettikleri söyledi.

Akbaş, "Yarışmaya 80 gencimiz başvurdu. Zaman kısıtlamasından dolayı sadece 10 genci yarışmaya hazırladık. Şemdinli'nin bu tür etkinliklere, aktivitelere ihtiyacı var. Vatandaşlar etkinlikten dolayı mutlu oldu. Bu ilçe için bir ilk ve bunun öncü olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaymakam Adem Ünal, dereceye giren öğrencilere, altın ve müzik enstrümanı hediye etti.

Yarışmayı Belediye Eş Başkanı Nahide Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, kurum amirleri, okul yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şemdinli'de Ses Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement