Şemdinli'de Temizlik Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de Temizlik Kampanyası Başlatıldı

Şemdinli Belediyesi, Daha Güzel ve Daha Temiz Bir Şemdinli İçin El Ele adı altında temizlik kampanyası başlattı.

15.04.2014 16:47  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şemdinli ilçesinde belediye tarafından "Daha güzel ve daha temiz bir Şemdinli için el ele" adı altında temizlik kampanyası başlatıldı.

Şemdinli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, BDP Şemdinli İlçe Başkanlığı ve sivil toplum örgütü temsilcileri öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlara çevre temizliği konusunda duyarlılık çağrısında bulunuldu.

Kampanya kapsamında kurum amirleri ve vatandaşlarla çöp toplayan Belediye Başkanı Seferi Yılmaz, temizliğin çok önemli olduğunu ve İslam dininin de temizliğe büyük önem verdiğini dile getirdi.

Temizliğe önem veren tüm kesimlerin temizlik kampanyasına destek verdiğini aktaran Yılmaz, "Temizlik konusuna daha da önem vermek zorundayız. Bu yaptığımız kampanya tek bu seferliğe mahsus olmamalıdır. Yılın her vaktinde devam etmeli ve devam edeceğiz. Bununla birlikte her eve poşet verip çöplerini poşetlemesi ve belirlenen alanlara bırakması hususunda çalışmalarımız olacak. Bundan sonra kendi evimizden başlayarak, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin de bu konuda daha duyarlı olması için çalışma yapacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de Temizlik Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement