"Seni seviyorum" şarkısı oyunculara emanet! - Son Dakika
Güncel

"Seni seviyorum" şarkısı oyunculara emanet!

14 Ekim'de vizyona girecek olan "Oğlan bizim kız bizim" filminin başrol oyuncuları, Bora Öztoprak'ın unutulmaz şarkısı "Seni seviyorum" şarkısı için stüdyoya girdi.

07.10.2016 09:02  Güncelleme: 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakında Kanal D'de başlayacak olan Altınsoylar dizisinin başrol oyuncusu Aras Aydın ve Pis Yedili, Geniş Aile dizilerinin yıldızı Melis Babadağ'ın başrollerini paylaştığı, Semra Dündar'ın yazıp yönettiği "Oğlan bizim kız bizim" için gerisayım başladı.

Çekimleri İstanbul ve Antalya'da gerçekleşen filmin konusu, oto tamircisi Barış ile düğün organizatörü Zeynep'in, bir radyo programında yarışmadan kazandıkları tatille başlayan maceralarını anlatıyor. Arkadaşlarını alarak gittikleri tatilin ilk dakikalarından itibaren başlayan didişmeler, eski aşkların alabora ettiği duyguları unutturacak mı, yeni bir heyecan kalplerde yerini bulacak mı yoksa küçük bir tebessümle hatırlanan yaz aşkı olarak mı kalacak?

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşan Aras Aydın, filmde Melis Babadağ ile, sözü ve müziği Bora Öztoprak'a ait olan "Seni seviyorum" şarkısını da birlikte seslendirdi. Kayıtlar, filmin müziklerini yapımcı Kemal Öğün'le birlikte yapan Erdinç Şenyaylar'ın stüdyosunda gerçekleşti ve ortaya çok eğlenceli görüntüler çıktı.

"Oğlan bizim kız bizim" filminin yönetmeni ve senaristi Semra Dündar, çekimler esnasında ilk bebeğine hamileydi. Vizyon tarihi 14 Ekim'de hem beşinci filmi hem de aynı tarihlerde oğluna kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Film, Antalya ve Manavgat'ın eşsiz güzelliklerinde, Otium Seven Seas Hotel ve Coral Travel'ın ana sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Seni seviyorum' şarkısı oyunculara emanet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement