Şenol Güneş, Bursaspor'da İstifanın Eşiğine Geldi - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, Bursaspor'da İstifanın Eşiğine Geldi

Şenol Güneş, Bursaspor\'da İstifanın Eşiğine Geldi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yardımcıları için yönetimden talep ettiği ücreti kabul ettiremeyince istifanın eşiğine geldi.

11.06.2014 22:28

Recep Bölükbaşı ve ekibinin bir yıllığına yönetimi devralmasının ardından takımın başına getirilen Şenol Güneş, çalışmaya başladığı ilk günlerde krizle karşı karşıya geldi.

TRANSFERLERİN BİR AN ÖNCE YAPILMASINI İSTEDİ

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Avrupa yolu açıldığı için sezonu erken açmak zorunda kalan Timsah'ta, deneyimli hoca transferlerin bir an önce yapılmasını istemişti. Güneş, Aydın ve genç Emre dışında somut bir adım göremeyince rahatsızlığını dile getirdi.

İSTİFANIN EŞİĞİNE GELDİ

Bunun yanı sıra Güneş'in yardımcıları için yönetimden talep ettiği ücret de kabul görmeyince kriz çıktı. İdarecilerle ters düşen Güneş, istifa eşiğine kadar geldi. Ancak devreye başkan Recep Bölükbaşı girdi. Tecrübeli hocayla bir görüşme yapan Bölükbaşı, krizi şimdilik tatlıya bağladı. Fakat Güneş'in mevcut tablodan ötürü son derece rahatsız olduğu konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şenol Güneş, Bursaspor'da İstifanın Eşiğine Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • texas: Bu haber fanatik gazetesinin haberidir bugün Bursa da bu haber yalanlandı ... 21 5 Yanıtla
  • sezai.demir: Senol.hoca.cok.degerli.bir.hocadir..yipratilmasina.izin..vermiyelim.sahip.cikalim... 9 7 Yanıtla
  • sivridil: İste bu, mac yapmadan istifa etmek, yakışır bu harşit deresinden otedekilere 5 7 Yanıtla
  • Devri Alem: Futbol haberlerinin ? nine inanmayacaksın arkadaş... Geçende gülmekten öldüm gs benzamayı, bjk robinhoyu fb de yine olmayacak birini transfer edecek diyordu foto maç haber çok yalan haber... 6 1 Yanıtla

Advertisement