Şenol Güneş, Menajerleri Ümraniye'de Görmek İstemiyor - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, Menajerleri Ümraniye'de Görmek İstemiyor

Şenol Güneş, Menajerleri Ümraniye\'de Görmek İstemiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncuların menajerlerinin Ümraniye Tesisleri'nde dolaşmasını istemiyor.

13.09.2015 13:10  Güncelleme: 13:12

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in en fazla üzerinde durduğu konu menajerlerin Ümraniye'den uzak kalması. Bu yüzden tek bir menajerin birden fazla oyuncusunun takımında yer almasını kesinlikle istemiyor. Başkan Fikret Orman'la yaptığı sohbette Real Madrid'in bile menajerlerden çok çektiğini anlattı.

MENAJERLER BURAYA GELMESİN

Jose Mourinho'nun bile Jorge Mendes'in tesislerde dolanması yüzünden ikili arasında büyük kavgaların çıktığından bahsetti. Mendes'in oyuncuların kafasını karıştırıp, Mourinho'ya kimi oynatıp oynatmayacağı yönünde talimatlar verdiğini de aktardı. Kendisinin böyle bir durumla kesinlikle karşılaşmak istemediğini bu yüzden tesislere herhangi bir menajerin gelmemesini istedi.

ORMAN, GÜNEŞ'İ KORUYOR

Şenol Güneş deneyimli ve eski milli takım teknik direktörü olmasına rağmen kariyerinde ilk kez İstanbul'u tecrübe ediyor. Bunu da çok iyi bilen Başkan Fikret Orman, İstanbul'un medyası, bağlantıları, camia ilişkileri gibi saha içi veya Ümraniye ile ilgili olmayan oyunun bir sürü harici unsuru için hocaya kol kanat germiş durumda. Güneş'in bir dediğini iki etmeyip, Ümraniye'den hem yöneticileri çekti hem de Güneş istemediği için sportif direktör de atamadı. Güneş'in sportif direktör konusunda söylediği, "Bir sorunumuz olursa oturup konuşuruz. Koca adamlarız" sözlerinin de çok etkili olduğu bildirildi.

Son Dakika Spor Şenol Güneş, Menajerleri Ümraniye'de Görmek İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Eker : hoca haklı 4 0 Yanıtla
  • Caner: Başlık istiyor, haber istemiyor:)) 3 0 Yanıtla
  • Hkn drn: Caner nerenle okuyorsun haberi :-ddd)) 1 0 Yanıtla

Advertisement