Şenol Güneş: Şampiyonluk Görmedim, Şampiyon Olmak İstiyorum - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş: Şampiyonluk Görmedim, Şampiyon Olmak İstiyorum

Beşiktaş'la 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Şenol Güneş, "Hiç şampiyonluk yaşamadım. Beşiktaş'la birlikte şampiyon olmak istiyorum." dedi.

11.06.2015 13:41  Güncelleme: 13:52

Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi resmen başladı! Siyah-Beyazlı takımla 2-1 yıllık resmi sözleşmeye imza atan Şenol Güneş, "Hiç şampiyonluk yaşamadım. Beşiktaş'la birlikte şampiyon olmak istiyorum." ifadesini kullandı.

"ŞENOL GÜNEŞ'LE ÖNEMLİ İŞLER YAPACAĞIZ"

Basın mensuplarının karşısına çıkan Fikret Orman ve Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, "Bugün önemli bir gün. Bundan tam 35 sene evvel Şenol Hoca ile tanışmıştık. Beşiktaş'ın Avrupa'da kupa kaldırmaması için bir sebep kalmadı. Artık stadın sonuna geldik. Şenol Güneş, önemli bir teknik adam. Önemli meziyetlere sahip. Şenol Güneş'le çok önemli işler yapacağız. Önümüzde önemli bir 3 ay var. Yönetimimiz, bir bütün olarak hocamızın arkasında olacaktır. 20 Eylül'de stadımıza dönemk istiyoruz." dedi.

"ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM"

"Fikret Orman'la Mete Vardar'la eski dayanan bir dostluğumuz var." diyen Şenol Güneş, "Kendilerinin babalarını da tanırım. Beşiktaş'ın sıkıntılarını aşma gücü var. Her kulüpte sorunlar var. kadroya baktığımız zaman iyi sonuçlar aldı. Avrupa'da önemli işler yaptı. Bilic de başarılıydı. Onların bıraktığı yerden daha iyisini yapmaya çalışacağız. Amacımız şampiyon olmak. Hiç şampiyonluk yaşamadım. Şampiyonluğun özlemini biliyorum. Bu heyecanı ben de duyuyorum. Tesisleri oyuncuların keyif alacağı bir yer haline getirmek istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINA MESAJ

Beşiktaş taraftarına mesaj gönderen Güneş, "Beşiktaş taraftarı imaj olarak bazen öne geçti aslında doğrusu da odur. Doğru düşünceleri sahiplenip, oyuncuları kucaklayan bir taraftar olmasını istiyorum ki bu var zaten. Taraftar, bu gücünü bizden eksik etmesin. Fikret Orman'la 3 gün önce ilk defa görüştük. Alacağımız sonuçlarla taraftarın beklentisini karşılamak istiyoruz. Her şeyimi ortaya koyacağım. Birikimim var. Eksiklerim var, sizler de eleştireceksiniz. Ama ricam var; yıkmayın, yapıcı olun! İlkeli, prensipli bir Beşiktaş olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Sevindiği zaman abartmayan, yenildiği zaman oyuncuların moralini bozmayan bir taraftar bekliyorum." dedi.

"GÖKHAN TÖRE VE DEMBA BA KALMALI"

Tamer Tuna'yla birlikte çalışacaklarının altını çizen Şenol Güenş, "Heyecan olacak ama kontrolsüz heyecan olmayacak. Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Beklentileri biliyorum. Yetenekli oyuncularımız var. Kadroda yetenekli oyuncular var. Çalışınca ve gözlem yapınca göreceğiz. Eldeki isimlerin beklentileri çok düştü. Bunu biliyorum. En büyük destekçim yönetim olacak. Tamer Tuna ile birlikte çalışacağız. Transfer konusunda başkan Orman ile konuştuk. İsim açıklamak için erken. Demba Ba ve Gökhan Töre'nin takımda kalmasını istiyorum. Sayısal olarak sağ tarafta eksiğimiz var. Serdar'a çok yük bindi. Olcay Şahan çok iyi geldi. 2. yarı sıkıntı çekti. Oğuzhan, Veli, Mustafa, Cenk daha üstüne koyabilirler." dedi.

Şenol Güneş: Şampiyonluk Görmedim, Şampiyon Olmak İstiyorum

Son Dakika Spor Şenol Güneş: Şampiyonluk Görmedim, Şampiyon Olmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Kadir Tosun: Şenol güneş karaktersiz bir insandır tanıyan biri olarak söylüyorum. 0 4 Yanıtla
  • MASAL: BU KAFAYLA GIDERSEN ÇOK BEKLERSIN PARAYI AL GIT BOŞVER SIMDIYE KADAR YAPTI GIN GIBI. 2 2 Yanıtla
  • Ulan Fiko: Basın toplantısında aynı iguanaya benziyodu vallaha :D 1 3 Yanıtla
  • CcC: Galatasaray sana dünya ikinciliği yaşattı Şenol sallama 0 4 Yanıtla
  • cim bom bom....: şenol güneş,i ezik görmeyin milli takıma başarı kazandırmış tek teknik direktördür..beşiktaş inanılmaz düzgün tercih yaptı..onun hakkında atıp tutanlar sezon sonu kafasını sokacak yer arar..ben bir galatasaraylı olarak kişiliğiyle,başarısıyla hocayı çok seviyorum.. 3 0 Yanıtla
  • BAY DOĞRU: Şenol güneş zirvenin adamı değil. 2002 dünya kupasında gelen üçüncülük ise biraz kuradaki şansımızın yardımıyla gerçekleşti. Kulüp bazında hiçbir takımı zirve yarışına sokup heyecan katamayan bir teknik adam. Ben beşiktaşın yine üçüncülükten öteye gidebileceğini sanmıyorum. Fenerbahçe zaten bu sezon iyice hırslanmış durumda. Keza galatasaray şampiyonlar liginde oynayacağı için kesenin ağzını açıp kadroyu güçlendirecektir. Beşiktaş şampiyon olacaksa hiçbir futbolcusu form düşüklüğü yaşamamalı 1 2 Yanıtla
  • Şenolen Bilic: Bilic hazırladı ; Şenol hoca da şampiyon yapacak inşallah #aldırmakartal 3 0 Yanıtla
  • serhat acar: hocam başarılı olacağınıza yurekten ınanıyorum allah muaffak eylesın ınsallah yuzumuzde gulucuk kalbımızde ınsallag guneş açar sayenızde 3 0 Yanıtla
  • ambargo: artık **** yıldza kdar şampiyon 3 0 Yanıtla
  • fatsalı: senol bey senın kıymetını Trabzon bılmedı ınsalh bjk bılır spor camıasında senın gıbı kac kışı varkı ınsallah sampıyon oluruz umarım kıymetını bılırler 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement