Serasmik Kursu Öğretmeni ve Kursiyerlerden Özcan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Serasmik Kursu Öğretmeni ve Kursiyerlerden Özcan'a Ziyaret

Serasmik Kursu Öğretmeni ve Kursiyerlerden Özcan\'a Ziyaret

Kursiyerlerinden Özcan'a Yeldeğirmeni ve Yeldeğirmenli Süpürge hediye edildi.

11.04.2014 10:27

Keşan Belediyesi tarafından açılan Seramik Kursu Öğretmeni ve kursiyerler Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın ile birlikte Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret ettiler .

Kurs öğretmeni Elif Gezer ve kursiyerler Figen Güzeltepe,Yeliz Çınar ve Hayriye Ertoğuş, ziyaret sırasında Özcan'ı bir kez daha seçilmesinden dolayı tebrik ederek yeni dönemde başarılar dilediler ve kendisine kursiyerler tarafından yapılan Keşan'ı simgeleyen Yel değirmeni figürü ile Değirmenli Süpürgeyi hediye ettiler.

Özcan, Keşan'ı simgeleyen bu işler nedeniyle kurs hocaso ve kursiyerlere teşekkür ederek, "Kursiyerlerimizin bunların seri üretimine geçmesi ve ilçemizi simgeleyen hediyelik eşyaların ortaya çıkması çok önemli bir de bunarlı satışı için elimizden gelen desteği veririz. Ben başta kurs öğretmenimiz olmak üzere kursiyerleri kutluyorum "dedi.

Kurs Öğretmeni Elif Gezer'de, Özcan'a kursa verdiği destek nedeniyle tüm kursiyerler adına teşekkür etti.

Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın'da kursta şimdi Mercan Köprüsü konusunda çalışmalara başlandığını ve Keşan'ı simgeleyen figürlerin hediyelik eşya olarak olarak üretilmeye başlanacağını ve bu sayede kursiyerlerin de ekonomik gelir elde edeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serasmik Kursu Öğretmeni ve Kursiyerlerden Özcan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement