Serdar Ortaç 2 Bin Dolarlık Bisikletiyle Turlarken, Latin Kadınlar Etrafını Sardı - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç 2 Bin Dolarlık Bisikletiyle Turlarken, Latin Kadınlar Etrafını Sardı

Serdar Ortaç, Miami sokaklarında 2 bin dolarlık bisikletiyle turladı. Latin kadınlar bir anda Ortaç'ın etrafını sarınca ününün dünyaya yayıldığı da gözler önüne serildi.

01.03.2017 11:39  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Popçu Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan'ın Amerika'daki işlerinden dolayı bir süredir Miami'de yaşıyor. Miami'de bulunan bir ajansla anlaşması olan Chloe'nin işlerinden dolayı Serdar Ortaç da konser tarihlerini değiştirmişti. Ortaç, Miami sokaklarında 2 bin dolarlık bisikletiyle turladı.

SERDAR ORTAÇ 2 BİN DOLARLIK ELEKTRİKLİ BİSİKLET İLE TUR ATTI

Amerika'da ev tutan ünlü popçu, önceki gün elektrik bisikleti ile Miami sokaklarında görüntülendi. Amerika'daki değeri 2 bin dolar olan elektrikli özel bisiklet ile spor yaptı.


LATİN KADINLAR ORTAÇ'IN ETRAFINI SARDI

Serdar Ortaç bisiklete bindiği anda Latin kadın hayranları tarafından etrafı sarıldı. Bu tablo, Ortaç'ın ününün dünyaya yayıldığının kanıtı gibiydi. Onlarca kadın hayranı ile hatıra fotoğrafı çektiren başarılı şarkıcının mutluluğu gözlerinden okunuyordu.


AKILLARA EŞİ KISKANACAK MI SORUSU GELDİ

Serdar Ortaç'ın etrafını saran Latin kadın hayranları Ortaç'ı epey mutlu etti. Akıllara "Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın kıskanacak mı sorusu" geldi.

Serdar Ortaç 2 Bin Dolarlık Bisikletiyle Turlarken, Latin Kadınlar Etrafını Sardı

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç 2 Bin Dolarlık Bisikletiyle Turlarken, Latin Kadınlar Etrafını Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement