Serdar Ortaç: Sakın Evlenmeyin - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç: Sakın Evlenmeyin

Serdar Ortaç: Sakın Evlenmeyin

Kış ve Turizm merkezi Uludağ'da en büyük kış ve gençlik festivali Whitefest 2016'da konser veren Serdar Ortaç, kendisini dinleyenlere "Sakın evlenmeyin" diye uyarıda bulundu.

19.01.2016 08:14  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kış ve Turizm merkezi Uludağ'da en büyük kış ve gençlik festivali Whitefest 2016'da konser veren Serdar Ortaç hareketli şarkıları, dansları ve sahne performansı ile beğenildi. Ortaç, kendisini dinleyenlere "Sakın evlenmeyin" diye uyarıda bulundu.

MS HASTALIĞIYLA MÜCADELE EDİYOR

Uludağ'da Whitefest 2016 Kış ve Gençlik Festivali kapsamında Bof Hotel'de pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç konser verdi. Konserine 'İki Deli' şarkısıyla başlayan, İrlandalı model Chloe Loughnan ile evlenen ardından MS hastalığı ile mücadele ederken, kapalı alanlarda bulunma korkusu olan klostrofobi hastalığına yakalanan ve tedavisi biten Serdar Ortaç hayranları ile zaman zaman sohbet etti.

"ARTIK SİZE EŞLİK EDEBİLİRİM"

Serdar Ortaç, "Hepiniz bu gece çok eğleneceksiniz. Artık sıhhatime kavuştuğuma göre sizinle içki de içebilirim, zıplayabilirim de. Bunun için kadehimi sizin için kaldırıyorum." diyerek sahnede viski içti. Eski ve yeni albümünden sarkılar söyleyen Serdar Ortaç'a iki dansçı kadın eşlik etti.

"SAKIN EVLENMEYİN"

Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Serdar Ortaç, evlilik konusun değinirken, "Arkadaşlar, sakın evlenmeyin. Pişman olduğumdan değil, aksine hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Ama evlendikten sonra kimseye 'Canım, cicim, balım, hayatım, bebeğim' yok. Ayrıca kızlara dokunmak da yok" dedi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Serdar Ortaç performansı ve söylediği şarkılar nedeniyle kendisini izleyen yaklaşık 1000 üniversite öğrencisi tarafından coşkuyla alkışlandı.



Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç: Sakın Evlenmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ali: namkörlük yapma dua et namaz kıl.evlenmeyin diyor yani metres hayatı yaşayın.Allah cc islah etsin. dünyaya sanki eylenmeye geldik.ölmeyecek gibi konuşuyorlar 28 5 Yanıtla
    vatdıfak: ölmek için mi yaşıyosun ? bi an evvel intahar et 4 16
  • vatdıfak: helal olsun serdar ortaç,yaşamayı biliyorsun 7 21 Yanıtla
  • 2434: ALLAHA şükret iyileşmişsin içki kadehi kaldırana kadar yat kalk dua et 24 1 Yanıtla
  • tülin: toplumn yüz karalari bunlar,hicbir faydalari yok,zarardan baska. 22 2 Yanıtla
  • Üzgün.peri06 44: Seninle.kimse evlenmesin 20 4 Yanıtla
  • pınar: sirf baska kizlara dokunmuyo diyemi sakin evlenmeyin diyo yazik ya bu adama aciyorum ama sarkilari guzel ALLAH icin 10 2 Yanıtla
  • Misafir: Fatsalı sende ne çok din İman varmış pıypıypıy 2 5 Yanıtla

Advertisement