Serinova Beldesinde Seçimler İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Serinova Beldesinde Seçimler İptal Edildi

AK Parti'nin 2 oy farkla kazandığı Ağrı'nın Serinova beldesinde, İl Seçim Kurulu seçimi iptal ederek 1 Haziran'da yeniden yapılmasına karar verdi.

04.04.2014 20:04  Güncelleme: 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ'un merkeze bağlı Serinova beldesinde AK Partinin 2 oy fazlalıkla kazandığı seçim, İl Seçim Kurulu tarafından iptal edildi. Belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimi 1 Haziran'da yapılacak.

"MÜHÜRLENMEYEN 133 OY GEÇERSİZ SAYILDI"

İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Bayar, Serinova Beldesi'ndeki seçim sonuçlarına CHP'nin itiraz ettiğini, sandık kurulu başkanının ihmali sonucu mühürlenmeyen ve bu yüzden geçersiz sayılan 133 oy pusulası bulunduğunu belirtti.

"OY KULLANMA HAKLARI YOKTU"

Ayrıca oy kullanma hakkı bulunmamasına karşın belediye başkanlığı seçimlerinde 2 sandık görevlisinin oy kullandığına işaret eden Bayar, bunların seçim sonucunu etkileyecek özellikte olduğunu bildirdi.

"BU NEDENLE SEÇİMLER YENİLENECEK"

Bayar, bu nedenle Serinova Belde Belediye Başkanlığı ile belediye meclisi üyeliği seçimlerinin iptal edildiği, 1 Haziran'da yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi.

Serinova Beldesinde Seçimler İptal Edildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Serinova Beldesinde Seçimler İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet yozgatlı: Ben bir mhp li olarak canı gönülden akp nin kazanması taraftarıyım bunun içinde her şeyi yaparım o kazanamazsa bdp kazanacak dahamı iyi olacak ben milliyetçi bir adamım. 19 7 Yanıtla

Advertisement