Servete Geldi Bedavaya Gitti - Son Dakika
Güncel

Servete Geldi Bedavaya Gitti

Servete Geldi Bedavaya Gitti

TARAFTARLARIN ÖNÜNDE iMZA ATAN MEHMET'E VEDA, RESMi SiTEDEN EDiLDiF.BAHÇE'nin 2009'da transferi için Beşiktaş'la karşı karşı geldiği Mehmet Topuz, sarı lacivertli takımdan sessiz sedasız ayrıldı.

24.06.2016 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TARAFTARLARIN ÖNÜNDE iMZA ATAN MEHMET'E VEDA, RESMi SiTEDEN EDiLDi

F.BAHÇE'nin 2009'da transferi için Beşiktaş'la karşı karşı geldiği Mehmet Topuz, sarı lacivertli takımdan sessiz sedasız ayrıldı. Kayserispor'da gösterdiği performansla 2009-10 yaz transfer döneminin gözdesi haline gelen Topuz'un transferi ilginç bir hikayeye dönüşmüştü.

Süper Lig'de 2008-09 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, o dönem Mehmet Topuz'u transfer etmek için girişimde bulundu. Siyah beyazlı takımla anlaşan Mehmet'in Beşiktaş formasıyla verdiği poz, sosyal medyada büyük yankı uyandırsa da F.Bahçe transferden vazgeçmedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın transfer sürecinde bizzat devreye girdiği Mehmet için Fenerbahçe, Kayserispor'la her konuda el sıkıştı. Beşiktaş ise futbolcuyla anlaşırken Kayserispor'la bonservis bedeli konusunda bir mutabakata varamadı. Kayserispor'la anlaştıktan sonra Mehmet'i de ikna eden Aziz Yıldırım, 12 Haziran 2009'da gizli bir şekilde özel uçakla Kayseri'den İstanbul'a getirdiği futbolcuyu, Fenerbahçe'ye kazandırdı.

Kulüpten resmi bir açıklama olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin kasasından basına yansıyan haberlere göre Mehmet Topuz için yaklaşık 9 milyon Euro bonservis ücreti çıktı.

Beşiktaş formasıyla poz verdikten birkaç gün sonra F.Bahçe'ye transfer olan Topuz'u, taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Yönetim, Roberto Carlos için yaptığı bir uygulamayı Topuz için de kullandı. F.Bahçe, milli futbolcu için statta imza töreni düzenledi. Saha ortasına kurulan platforma başkan Aziz Yıldırım'la gelen Mehmet Topuz, "Bir gün herkes F.Bahçeli olacak" şapkasını takıp F.Bahçe armasını öperek taraftarı mutlu etti. Topuz ilk dönemlerinde istikrarlı bir şekilde forma giymesine rağmen Kayserispor'da gösterdiği performansa ulaşamadı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Servete Geldi Bedavaya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bekir: Daha beter olsun bende Mehmet topal sandım 0 0 Yanıtla

Advertisement