Servis Kazasında Ölen Furkan Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Servis Kazasında Ölen Furkan Toprağa Verildi

Servis Kazasında Ölen Furkan Toprağa Verildi

Karabük'te, geçen 6 Ocak'ta kar ve buzlanma nedeniyle tünel girişine çarpıp devrilen öğrenci servisinde yaralanan ve hastanede dün hayatını kaybeden 10 yaşındaki Furkan Elieyioğlu'nun cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

21.01.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, geçen 6 Ocak'ta kar ve buzlanma nedeniyle tünel girişine çarpıp devrilen öğrenci servisinde yaralanan ve hastanede dün hayatını kaybeden 10 yaşındaki Furkan Elieyioğlu'nun cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Yenice'den Karabük'e öğrenci taşıyan Mustafa Çaylı yönetimindeki 78 S 5001 plakalı minibüs, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp tünel girişine çarparak devrildi. Yaralanan 19 öğrenciden 9 yaşındaki İlker Karakırık, aynı gün Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü. Özel bir kolejde eğitim gören Furkan Elieyioğlu da dün sabah yaşam savaşını kaybetti.

Elieyioğlu'nun cenazesi Yenice Devlet Hastanesi morgundan alınarak Merkez Camii'ne getirildi. Öğretmen Serkan ve hemşire Gülistan Elieyioğlu, 2 çocuklarından birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Serkan Elieyioğlu, oğlunun tabutu başında taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Belediye Başkanı Zeki Çaylı, vatandaşlar ve Elieyioğlu'un sınıf arkadaşları da katıldı. Furkan Elieyioğlu'nun cenazesi, cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Servis Kazasında Ölen Furkan Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement