Sevda Kuşun Kanadında 13. Bölüm - Son Dakika
Güncel

Sevda Kuşun Kanadında 13. Bölüm

Sevda Kuşun Kanadında 13. Bölüm

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan sevilen dizi Sevda Kuşun Kanadında yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

09.11.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin yakın tarihini anlatan TRT1'in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında 13. bölümüyle TRT1 ekranında olacak. Cuma akşamı yayınlanacak bölümde, babasının intikamını almak için Zafer Erbay'ı öldürmeye karar veren Arif'in mücadelesi ekrana gelecek.

Tümay İki Ateş Arasında

Tümay babası ile sevdiği insan arasında sıkışıp kalmıştır. Babasının bir katil olacağına inanamamaktadır. Tümay, babasının Arif'le ilgili birileriyle yaptığı konuşmayı gizlice dinler ve duydukları karşısında şok olmuştur. Buna rağmen olabilecek kötü olayların önüne geçebilmek için harekete geçer.

Ömer ve Arif'e Pusu

Zafer Erbay ise, Arif'in, intikamını almak için harekete geçtiğinden haberdardır ve o da karşı hamlesini yapar. Ömer, her zamanki gibi Arif'in yanındadır. İki can dostu Zafer'in kurduğu pusuya düşerler. Peki Arif ve Ömer bu tuzaktan kurtulabilecek mi?

Darbe Planı

Amiral, Zafer'i yetiştiren adamdır ve Zafer'e, yeni bir darbe planladıklarını, bu darbenin 27 Mayısın devamı olacağından bahseder. Zafer, aldığı haberden memnundur ve darbeye zemin oluşturmak için hemen harekete geçer. Yaptığı planla, hem dindarlarla solcuları birbirine düşürmeyi, hem de Arif'i ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Bu kirli iş için ise Arif'in canından çok sevdiği birini seçer…

Genel Yönetmenliğini ve yapımcılığını Mesut Uçakan'ın, Yönetmenliğini Ayhan Özen'in, başrollerini Murat Ünalmış, Sevtap Özaltun, Yavuz Bingöl, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, Özge Sezince, Timur Ölkebaş, Ceyda Olguner, Emel Dede, Derda Yasir Yenal ve Bahadır Yenişehirlioğlu paylaştığı dizi, 11 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevda Kuşun Kanadında 13. Bölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement