Sevgililer Günü'ne Özel, Aşk İksir'i - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü'ne Özel, Aşk İksir'i

Sevgililer Günü\'ne Özel, Aşk İksir\'i

İksir Resort Town, 14 Şubat'ta, Aşk İksir'ine davet ediyor

05.02.2014 16:05

Doğanın tüm güzelliklerini 4 mevsim gözler önüne seren İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel, 2 gece konaklamalı Aşk İksir'i paketi hazırladı.
Kastamonu Daday'daki İksir Resort Town, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, sizi Aşk'la ve tutkuyla yeniden doğmanız için davet ediyor.

Şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşarak; doğanın kalbinde yenilenmek isteyenlerin adresi olan İksir Resort Town, Sevgililer Gününe özel romantik akşam yemeği ve 2 gece çift kişilik konaklama paketi yaptı. Sevdiğiniz ile birlikte 'Aşk İksir'ini yudumlayacağınız romantik pakette, odaya meyve sepeti, İksir şarabı, dilek balonu, yaşam enerjisi toparlayacağınız özel masaj gibi onlarca aktivite yer alıyor.

İksir Resort Town'un Sevgiler Günü menüsünde; Peynir Kombinasyonu; Aşk Ateşi (Alfredo sos ile Ispanaklı tortellini): Akdeniz Sevgi Salatası; Eşsiz Lezzetler (Siyez bulguru ve Kanlıca Mantarı ile ısırgan otlu Daday köy pilici sarması): Büyüleyici temas (Kızılcık sos ile çilekli – muzlu mousse) ve içecek bulunuyor.

Sevgiliniz için düşündüğünüz sürprizleri, bizim ile paylaşın. Her şey size özel olsun ve 'Siz En Özel' olun. Çünkü 'O' buna değer…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü'ne Özel, Aşk İksir'i - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement