Sevgililer Gününde Çocuğunuzu Oyun Ablasına Emanet Edin! - Son Dakika
Kadın

Sevgililer Gününde Çocuğunuzu Oyun Ablasına Emanet Edin!

Sevgililer Gününde Çocuğunuzu Oyun Ablasına Emanet Edin!

Eşinizle başbaşa romantik bir gün geçirebilmeniz için sevgililer gününde çocuğunuza oyun ablalığı yapmak isteyen üniversite öğrencileri var!

14.02.2014 14:20  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlere iş fırsatları sunan ve kariyer.net iştiraki olan Unisbul.com, 2008 yılından beri ailelerin çocuklarına yardımcı olabilecek, en uygun adayları bulmasına olanak sağlayarak alanında bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye'yi oyun ablası ve abisi kavramıyla tanıştırdı.

Günümüzde ebeveynlerin her ikisi de çalıştığı için okuldan gelen çocuklar evde yalnız kalıyor. Hem çocukların yalnız kalmamasını sağlamak hem de çocuklara bir şey öğreten, onlarla oynayan, parka götüren hatta yabancı dil öğreten abla ve abiler bulmak mümkün.

Bu doğrultuda Unisbul.com, çocuklu ailelerin oyun ablası, ev ödevlerine yardımcı, saatlik bakıcı, etüt sorumlusu ihtiyaçlarını aday veri tabanında bulunan 142 bin üniversiteli gençle karşılıyor.

Unisbul.com'un Genel Müdürü Uğur Akkuş, eşiyle birlikte romantik bir sevgililer günü geçirmek isteyen çiftlerin de yardımına koşmak için "Sevgililer Günüde Çalışabilecek" onlarca üniversiteli gencin hazır olduğunu söyledi.

Sevgililer gününde çiftlerin birbiriyle özel vakit geçirmesi için, çocuklarına bakabilecek, çocuklarıyla keyifli ve kaliteli vakit geçirebilecek üniversitelilerin olduğu, üstelik bu kişilerin çocuk gelişim bölümünde okuyan, pedagojik formasyon almış kişilerden oluştuğu bilgisini veren Akkuş, ailelerin tek yapması gerekenin kendilerine ulaşmak olduğu açıklamasını yaptı.

Siz eşinizle özel vakit geçirin, çocuğunuzu eğitimli üniversiteli gençlere teslim edin.
Unisbul.com'un referansları : http://www.unisbul.com/bireysel-referanslar

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Sevgililer Gününde Çocuğunuzu Oyun Ablasına Emanet Edin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement