AESOB Başkanı Sevimçok'tan Odalara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AESOB Başkanı Sevimçok'tan Odalara Ziyaret

AESOB Başkanı Sevimçok\'tan Odalara Ziyaret

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'un, genel kurullar sonucu yönetimleri değişen birliğe bağlı odalara yaptığı ziyaretler devam ediyor.

27.02.2014 16:59  Güncelleme: 16:56

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'un, genel kurullar sonucu yönetimleri değişen birliğe bağlı odalara yaptığı ziyaretler devam ediyor.

Antalya Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler, Kitapçılar Odası'nı ziyaret eden AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten oda başkanı Mehmet Bayrak, bazı eksiklikleri giderdikten sonra da üyelerine hak ettikleri hizmeti tam anlamıyla vereceklerini söyledi.

Daha sonra Antalya Semt Pazarcıları Odası'nı ziyaret eden Sevimçok, oda başkanı Yusuf Öztürk'e başarılar diledi. Sevimçok, Antalya Semt Pazarcılar Odası'nın oldukça önemli bir kesime hitap ettiğini, toplumsal yaşantının önemli bir parçası olan pazarlar ve pazarcı esnafının çalışma koşullarının ve pazar yerlerinin daha ileri götürülebilmesi için çok çalışılması gerektiğini söyledi.

Antalya Tuhafiyeciler ve Mefruşatçılar Zücaciyeciler ve Hediyelik Eşya Satıcıları Esnaf Odası'nı da ziyaret eden Sevimçok, Derya Ergin ve yönetimine başarılar diledi. Sevimçok, esnaflığın toplumla barışık olmayı gerektiren bir meslek olduğunu belirterek, Antalya'da esnaflık yapmanın turizm bölgesi olması dolayısıyla diğer illere nazaran daha fazla dikkat ve hassasiyet gerektirdiğini vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AESOB Başkanı Sevimçok'tan Odalara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement