Şevval Sam Beylikdüzü'nde Onbinlere Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Şevval Sam Beylikdüzü'nde Onbinlere Konser Verdi

Şevval Sam Beylikdüzü\'nde Onbinlere Konser Verdi

Şevval SAM, BEYLİKDÜZÜ'NDE ONBİNLERLE ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK KAZIM KOYUNCU'YA SELAM GÖNDERDİ?

06.09.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şevval SAM, BEYLİKDÜZÜ'NDE ONBİNLERLE ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK KAZIM KOYUNCU'YA SELAM GÖNDERDİ?

Müziğin kadife ve duru sesi sanatçı Şevval Sam, Beylikdüzü'nde onbinlere müzik ziyafeti yaşattı. Her dalda seslendirdiği birbirinden başarılı eserlerle izleyenleri kendine hayran bırakan Şevval Sam, sempatik hareketleri ve zerafetiyle de ilgi topladı. Sanatçı, Kazım Koyuncu için onbinlerle beraber söylediği Dido şarkısında ise gözyaşlarına engel olamadı. Sahnede eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Şevval Sam ile selfie yaparak geleneği bozmayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, 'Beylikdüzü ailemize hoş geldiniz. Sizi çok seviyoruz' dedi.

Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları, müziğin kadife ve duru sesi başarılı sanatçı Şevval Sam'a ev sahipliği yaptı. Birçok dalda seslendirdiği eserlerle Beylikdüzü halkına muhteşem bir gece yaşatan Şevval Sam'ın performansı, gecenin sonunda uzun süre alkışlarla desteklendi. Konser alanının hınca hınç dolu olduğu gecede, onbinler hep bir ağızdan sanatçı Şevval Sam'ın şarkılarına eşlik etti.

Onbinler aynı dili konuştu

Sahnede, Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda yer almasının kendisi için çok önemli olduğunu belirten Şevval Sam, 'Bu akşam burada bütün kalplerle halkların kardeşliği için aynı dili konuşacağız. Barış için sevgi için buradayız.' dedi.

Selfie geleneği bozulmadı

Şevval Sam'ın sanatıyla Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'na ayrı bir anlam kattığını vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte sanatçıya çiçek ve etkinliğe özel bir tabak hediye etti. Konserde selfie geleneğini de bozmayan Başkan İmamoğlu, onbinlerle birlikte sanatçı Şevval Sam ile selfie yaptı.

Konsere, unutulmaz Türk Sanat Müziği şarkılarıyla başlayan Şevval Sam, daha sonra tempoyu yükseltti. Birçok dalda birbirinden güzel eserleri seslendiren Şevval Sam, sahnede zil ve kaşık da çalarak izleyenleri kendine bağladı.

Onbinler Kazım Koyuncu ve Neşet Ertaş için söyledi

Konserde şair ceketli çocuk sanatçı Kazım Koyuncu için de Karadeniz şarkıları seslendiren Şevval Sam, onbinlerle birlikte söylediği 'Dido' şarkısında duygusal anlar yaşadı. Sanatçı konserinde usta sanatçı Neşet Ertaş için ise seslendirdiği 'Emelim' şarkısı herkesi duygulandırdı.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şevval Sam Beylikdüzü'nde Onbinlere Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement