Seydişehir Bld. Spor Voleybol ve Futbolda Puanları Kaptı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Bld. Spor Voleybol ve Futbolda Puanları Kaptı

Bu hafta sonu Seydişehir Futbolda Cihanbeyli Bld Sporu, Voleybolda Maliye Okullarını ağırladı.

17.11.2015 09:11

Her iki takımda da başarısını gösteren Seydişehir Belediye Spor, 60 Evler Stadyumu'nda Cihanbeyli Belediye Spor ile karşılaştı. Konya Süper Gurupta mücadele eden Seydişehir Belediye spor evinde ağırladığı Cihanbeyli Belediye Sporu 3-2 skorla yenerek sezonun ilk galibiyetini almış oldu. Maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Seydişehir Bld. Spor ikinci yarı arka arkaya 2 golü kalesinde gördü ve skor eşitlendi. Maçın son dakikalarında bulduğu 3. golle maçı lehine döndürmeyi başardı.

Seyirci ilgisinin yoğun olduğu maçta Seydişehir Belediye Spor yöneticileri ve spor severlerin destekleri ile maç sonunda güzel bir sonuç ortaya çıktı.

Seydişehir Belediye Spor önemli bir sonuç alarak 3 puanı elde etmiş oldu.

Voleybol 2. Ligde bu hafta, SEYDİŞEHİR BLD. SPOR 3, MALİYE OKULLARI 1
Voleybolda bu hafta Maliye Okulları ile karşı karşıya gelen Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı sergilediği performansla 3 set alarak 6. Sıraya yerleşmiş oldu. Set sayıları ise şöyle,
1.set: Seydişehir Bld. Spor 25, Maliye Okulları 23
2.set: Seydişehir Bld. Spor 17, Maliye Okulları 25
3.set: Seydişehir Bld. Spor 25, Maliye Okulları 16
4.set: Seydişehir Bld. Spor 25, Maliye Okulları 23
Seydişehir Belediyesi Spor Kulüp Başkanı Alâeddin Göncü, her iki takımın başarısında sporculara ve antrenörlerine teşekkür ederek, oynanan süper amatör futbol ve 2. Lig Voleybol karşılaşmasının başarılı ve sevindirici olduğunu dile getirdi. Göncü, takımların başarısını başta Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL'a ve tüm Seydişehirlilere hediye ettiklerini ifade ederek, "Kulüp yönetimimizde her zaman arkamızda olan başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Bld. Spor Voleybol ve Futbolda Puanları Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement