Seydişehir'de Anne ve Çocuk Şenliği - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de Anne ve Çocuk Şenliği

Seydişehir Belediyesi bu sene Anneler Gününü Kuğulu Park'ta düzenlediği şenlikle kutladı.

11.05.2015 14:17

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 10 Mayıs Anneler Günü sebebiyle annelere ve çocuklara yönelik Kuğulu Park mesire alanında şenlik düzenleyerek kutlayarak, belediye faaliyetlerinin yanı sıra sosyal etkinliklerle de halkın yanında olmalı dedi.

Tutal, "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadisini hatırlatarak, Annelerin, bir ailenin, milletin, ülkenin kalkınmasında; bir yuvanın evlatları üzerindeki etkileriyle bağlantılı olduğunu söyledi. Başkan Tutal, 10 Mayıs Anneler Günü münasebeti ile çocuklara yönelik etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek "Çocukların mutlu olması anneleri mutlu edecektir. Bu sebeple de programın yoğunluğunu çocuklar için hazırladık" dedi.

Binlerce anne ve çocuğun katıldığı şenlikte çocuklarıyla yarışma ve etkinliklere katılan anneler, aileleriyle doyasıya eğlendi. Özel olarak hazırlanan çocuk aktivite bölümündeki eğlenceli seyyar parklar çocuklar için âdete sportif eğlence merkezi haline geldi. Düzenlenen yarışmalarda annelere ve çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Başkan Mehmet Tutal, daha sonra Kuğulu Park mesire alanında piknik yapan anneleri ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

Şenlikteki çocuklara palyaçolar balon ve hediyeler dağıtılırken, vatandaşlara Osmanlı Macunu ve şerbeti ikram edildi. Etkinliğe katılanlar binlerce kişiye öğlen yemeği de verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Anne ve Çocuk Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement