Seydişehirli Yazar Ayşe Ünüvar 2. Kitabını Çıkarttı - Son Dakika
Yerel

Seydişehirli Yazar Ayşe Ünüvar 2. Kitabını Çıkarttı

Seydişehirli Yazar Ayşe Ünüvar 2. Kitabını Çıkarttı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Yazar Uzman Psikolog Ayşe Ünüvar’ın ikinci kitabı Şeydişehir’in kurucusu Seyyid Harun Veli’nin hayatının anlatıldığı “Kör Kalbe Aşk Dokunmaz” isimli kitabı okuyucuyla buluştu.

26.06.2014 14:16

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Yazar Uzman Psikolog Ayşe Ünüvar'ın ikinci kitabı Şeydişehir'in kurucusu Seyyid Harun Veli'nin hayatının anlatıldığı "Kör Kalbe Aşk Dokunmaz" isimli kitabı okuyucuyla buluştu.

Emirgan Çay Bahçesinde basın mensuplarına kitabını tanıtan Yazar Ayşe Ünüvar " Kitabımızın konusu Seydişehir'in kurucusu Seyyid Harun Veli Hazretleri ile ilgili bir roman. Kitabımız Seyit Harun Veli hazretleriyle ilgili ilk roman olma özelliğini taşıyor. Seyyid Harun Veli Hazretleri'ni konu alan bir roman yazmayı istiyordum. Belli bir dönem sonra Seyyid Harun Veli Camisine gidip dua etmeyi hoş bulurum gönlümden gelir. Haftada bir gün yine dua etmek için uğradığım günlerin birinde bir akşamüstü önündeki bankların birinde otururken bir dua düştü gönlüme ve o gün akşam bir rüya gördüm. Rüyadan sonra sabah namazına doğru uyandığımda kalktım yazmaya başladım ve 1.5 yıllık bir süreçte yazdım.

Kitabın ismini neden "Kör Kalbe Aşk Dokunmaz" koyduğunu da anlatan Yazar Ünüvar, "Kalbi körleşmiş insanların manevi değerlerinin azaldığını ve klasik olarak ibadetlerini gerçekleştirdiklerini fark ettim ve romanıma 'Kör Kalbe Aşk Dokunmaz' diye bir isim koydum. Çünkü bana göre Allah aşkı kalbi kör olanın gönlüne düşmez. Mutlaka kalbin açık olması lazım, geniş olması lazım, erdemli, hoşgörülü olması lazımdır" şeklinde konuştu.

Ayrıca 9 Temmuz Çarşamba Günü Teravih Namazı sonrası Yeşil Vadi Çay Bahçesi'nde kitabının halka açık imza günü düzenleyecek. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehirli Yazar Ayşe Ünüvar 2. Kitabını Çıkarttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement