Seyitgazi'de 'Kütüphaneleri Yeniliyoruz' Projesi - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'de 'Kütüphaneleri Yeniliyoruz' Projesi

Seyitgazi\'de \'Kütüphaneleri Yeniliyoruz\' Projesi

Seyitgazi’deki öğrencilerin kitap okumayı sevmesi, kitapları dost edinmesi ve kütüphanelerin amacına uygun olarak aktif kullanılması amacıyla İlçe Kaymakamı Ertuğrul Avcı tarafından ’kütüphaneleri yeniliyoruz’ projesini başlatıldı.

20.02.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyitgazi'deki öğrencilerin kitap okumayı sevmesi, kitapları dost edinmesi ve kütüphanelerin amacına uygun olarak aktif kullanılması amacıyla İlçe Kaymakamı Ertuğrul Avcı tarafından 'kütüphaneleri yeniliyoruz' projesini başlatıldı.

Öncelikle Seyitgazi'deki, Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Kamil Üngör Ortaokulu ve Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu'nun kütüphanelere yeni dolaplar alınarak öğrencilerin cazibe Merkezi olması amacıyla yenilendi. İlk ve ortaokul öğrencilerinin kitapların lezzetini alması amacıyla Türk ve Dünya klasikleri, yakın dönemde yazılmış olan yeni kitapların alınmasıyla zengin bir kütüphane olması amaçlandı.

Yapılan açılışta, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı ve Seyitgazili iş adamı Lütfü Yüksel'in katılımıyla öğrenciler yenilenmiş kütüphaneleri ve yeni kitaplarıyla buluşturuldu. Artık kütüphaneye daha çok gelmek istediklerini anlatan öğrenciler, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı'ya bu anlamlı proje için çok teşekkür ettiler. Daha sonra Kaymakam Avcı ve beraberindekiler, çocuklarla beraber kütüphanelere kitapları yerleştirdi - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'de 'Kütüphaneleri Yeniliyoruz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement