Seyitgazi'deki Cami ve Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'deki Cami ve Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor

Seyitgazi\'deki Cami ve Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor

Seyitgazi ilçe merkezindeki camilerin görevlilerince düzenlenen "Seyitgazi’de Cami ve Gençlik" programları devam ediyor.

21.02.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyitgazi ilçe merkezindeki camilerin görevlilerince düzenlenen "Seyitgazi'de Cami ve Gençlik" programları devam ediyor.

Programın üçüncüsü Merkez Yeni Camii'de yatsı namazından sonra gerçekleştirildi. Cami bilincini topluma ve özellikle gençlerimize yerleştirmeyi hedefleyen ve camilerin insan hayatında vazgeçilmez sosyal yaşam merkezleri olduğu vurgusunu yapmayı amaçlayan program, Çarşı Camii'nin imam hatibi Kürşat Şahin'in moderatörlüğünde Yeni Camii imam hatibi Şükrü Kara, Türbe Camii imam hatibi İbrahim Uygun, Çarşı Camii Meftun Öksüz ve çok sayıda gencin katılımıyla yapıldı.

Allah'ın varlığı ve birliğinin işlendiği programda, kainatın ve insanın yaradılışından yola çıkılarak insanın iç dünyası ve neden inanması gerektiği konuşuldu. İslam dininin insana sunduğu güzellikler ve bu güzelliklerin anlaşılması konusunda insanın yapması gerekenler gençlerinde sohbete katılımı sağlanarak anlatıldı. Programa katılan gençlerin, aynı zamanda bulundukları ortamın oluşumundan yola çıkarak camilerin sadece namaz kılınan yerler değil, insanların rahatça oturup konuştukları, dertleştikleri ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebildikleri mekanlar olduğunu görmeye başladığı belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'deki Cami ve Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement